ALANYASPOR TARAFTARINA ÇAĞRI VAR

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında konuşan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Kulübe tribün kapatma cezası verildiği zaman olumsuz yansımalara neden oluyor. Takımımızın ceza almasına mahal verecek her türlü davranıştan başta taraftarımız olmak üzere herkes kaçınmalıdır" dedi.

ALANYASPOR TARAFTARINA ÇAĞRI VAR

 İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

banner111
GEREKEN TEDBİRLER ALINDI

Toplantıda, Alanyaspor’un 22 Kasım Şanlıurfaspor ve 28 Kasım Kardemir Karabükspor ile kendi sahasında yapacağı  maçlar öncesinde alınması gereken tedbirler görüşüldü. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven toplantıda yaptığı konuşmada, Alanyaspor’un 3 haftadır oynadığı maçlarda büyük bir çıkış yakaladığını belirtti. Kaymakam Tanrıseven,  Alanyaspor’un Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor ile yapacağı müsabakalar için gereken tedbirlerin alındığını ve taşkınlıklara fırsat verilmeyeceğini belirtti.

"ALANYASPOR  BAŞARILARI İLE  GÜNDEME GELMELİ"

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Alanyaspor'un geçmiş yıllarda Fair Play'e yakışır bir şekilde sahasında maçlar yaptığını ve taraftarında centilmenlik içerisinde takımın desteklediğini belirtti. Bu sezonda kısmi olarak olumsuzlukların yaşandığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti. "Sahalarda yapılan taşkınlıklar kulübe olumsuz yansıyor ve Alanyaspor’un adını kötüye çıkarıyor. Özelikle taraftarın centilmenliğe aykırı hareketlerden kaçınması gerekiyor. Alanyaspor’un aldığı başarılarla gündeme gelmesini istiyoruz, bunun içinde Alanyaspor taraftar grupları ve taraftarlarının kurallara uymasını ve taşkınlıklara yer vermemesini istiyoruz. Kulübe tribün  kapatma cezası verildiği zaman olumsuz yansımalara neden oluyor. Takımımızın ceza almasına mahal verecek her türlü davranıştan başta taraftarımız olmak üzere herkes kaçınmalıdır. Bu  konuda kamuoyunun  bütün kesimlerini duyarlı olmaya davet ediyorum.”

Toplantıda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula da  Alanyaspor’a Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçlarda başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Kula, maçlarda Alanya Belediyesi Zabıta Amirliğinin de üzerine düşen tedbirleri alacağını belirtti.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü M. Ömür Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Alanyaspor Kulübü Yöneticileri ve Federasyon temsilci ile birlikte diğer ilgililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83