“Kürdistan” bayrağına Hayır!

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu ülke ve bölge gündemi hakkında parti binalarında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Çok vahim gelişmeler oluyor diye sözlerine başlayan Kurtoğlu “Alanya’mız bu gelişmelerden ilk olarak etkilenen yerlerden biri olduğunu, geçtiğimiz hafta AK Parti hükümetinin Atatürk Hava Alanına, Esenboğa’ya, Çankaya’ya Kürdistan Bayrağı çekmesine ise Hayır" dediklerini söyledi.

“Kürdistan” bayrağına Hayır!
Türkiye’nin devlet olarak tanıdığı devletlerin arasında “Kürdistan” diye bir devlet bulunmuyor diyen Kurtoğlu “Ancak Amerikan silahıyla hazırlanan bir “Kürdistan” planı var. Biz bu İkinci İsrail planına hayır diyoruz” sözleriyle açıklamasını sertleştirdi.

Kurtoğlu’nun açıklamasının ayrıntıları şöyle;

AK Parti Yönetimi, “Kürdistan” bayrağı çekerek Müslüman kanı dökülmesine evet demiştir. ABD’nin “Kürdistan” planındaki baş piyonu PKK/PYD’dir. AKP Yönetimi, “Kürdistan” bayrağı çekerek aynı zamanda PKK bayrağına evet demiştir. Türk Ordusu ve Türk Polisi, ABD’nin “Kürdistan” planını bozmak için savaşıyor. AKP Yönetimi, Ankara’da ve İstanbul’da “Kürdistan” bayrağı açarak, Mehmetçiği ve polisimizi arkadan hançerlemektedir. AK Parti yönetiminin “Kürdistan” bayrağı açması, Başkanlık sisteminin Türkiye’ye ne getireceğini apaçık sergilemiştir. Başkanlık Sistemine evet, “Kürdistan”a evet olur. “Kürdistan” bayrağına hayır diyenler, “Kürdistan” Bayrağına evet diyenlerle aynı cephede olamaz! Devlet Bahçeli’yi “Kürdistan” bayrağı’na hayır demek için, Başkanlık Sistemine de hayır demeye davet ediyoruz. AK Parti'ye ve MHP’ye oy veren vatandaşlarımız, “Kürdistan” bayrağı açılmasına kesinlikle evet demez! Biz Vatan Partisi olarak, AK Parti ve MHP seçmeni vatandaşlarımızla el ele Başkanlık Sistemine hayır diyoruz!

İKİNCİ İSRAİL BAYRAĞINA HAYIR!

Başbakan Binali Yıldırım, “Kürdistan” bayrağı açılmasını bugün “Diplomatik Teamül” olarak niteledi. Bir devlet ancak tanımış olduğu bir devletin bayrağını tanır. Türkiye’nin bağımsız devlet olarak tanıdığı devletlerin arasında “Kürdistan” diye bir devlet bulunmuyor. Kaldı ki, bugün komşularımız arasında ve dünyada “Kürdistan” diye bağımsız bir devlet bulunmuyor. “Kürdistan Bölgesi”, Irak Anayasası’nın 117. Maddesine göre, Irak devleti içinde federe bir bölgedir. Barzani’nin bağımsız bir devletin başkanı gibi karşılanması, ABD’nin Kürdistan planına 3 evet anlamı taşıyor. Bu tavır, aynı zamanda Irak Devleti'nin bütünlüğüne karşı komşulukla bağdaşmayan bir kötü niyeti de içermektedir. Kesinlikle kınıyoruz.

FIRAT KALKANI HAREKÂTININ HEDEFİ: AMERİKA’NIN KÜRDİSTAN PLANINI BOZMAK

Fırat Kalkanı harekâtı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahramanca savaşıyla zafer üstüne zafer kazanıyor. Türk Ordusu El Bab’a girdi şimdi hedef PKK ve PYD’nin yuvalandığı Münbiç. Fırat Kalkanı harekâtının amacı Amerika’nın "Kürdistan" planını bozmaktır. "Kürdistan" planının arkasındaki bölgesel güç ise İsrail’dir.

YA VATAN BÜTÜNLÜĞÜ YA KÜRDİSTAN

Bugün birinci görev vatan bütünlüğümüzü güvence altına almaktır. Geleceğimizi belirleyecek eylem budur. Amerika "Kürdistan" hedefine ulaşırsa, vatan bütünlüğümüz kalmaz. Vatan bütünlüğümüzü güvence altına aldığımız zaman, "Kürdistan" planı diye bir şey kalmaz. O nedenle Türkiye’nin önündeki soru şudur: Ya vatan bütünlüğü ya "Kürdistan". Daha doğrusu ya vatan bütünlüğü ya İkinci İsrail.

İNİŞE GEÇEN KUVVETLER HEP HATA YAPAR

Tek başına AK Parti yönetiminin sonu gözükmüştür. Türkiye, Kürdistan bayrağını savunur durumlara düşen AK Parti yönetimini sırtında taşımaz. İnişte olan AK Parti, birbiri ardı sıra hatalar yapmakta ve iyice batmaktadır. Bugün dış ve iç cephede yürüttüğümüz vatan savaşının zafere ulaşması için Millî Seferberlik Hükümeti şarttır ve kaçınılamaz.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 10:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83