MHP, AKDENİZ EDAŞ'TAN YATIRIM İSTEDİ

MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Doğu Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

MHP, AKDENİZ EDAŞ'TAN YATIRIM İSTEDİ

 Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (AKDENİZ EDAŞ) hizmet binasında gerçekleşen ziyarete MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ali Şahin, Mehmet Duran Atasoy, Ahmet Öztürk ve Uğur Oğuz katıldı.

banner111
AKDENİZ EDAŞ Alanya Doğu Bölge Müdürü Uğur Osman Koç ve CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış İlçe Müdürü Niyazi İnce, MHP Alanya İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine ev sahipliği yaptı.
MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, kısa bir süre önce Alanya, Manavgat, Serik, Akseki, Gazipaşa ve Gündoğmuş Bölge Müdürlüğüne atanan Uğur Osman Koç'a yeni görevinde başarılar diledi. Alanya'nın turizmde sektöründeki önemine değinen Er, AKDENİZ EDAŞ'ın bölgede yaptığı yatırımlar sonrası enerji kesintilerinin minimum seviyeye indiğini ancak bunun yeterli olmadığını vurgulayarak yatırımların devam etmesini istedi. 
Yapılan çalışmalar hakkında MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi veren Alanya Doğu Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ olarak son 2 yıl içerisinde Alanya'ya yapılan yatırımın birçok ili geride bıraktığını söyledi. Yatırım çalışmalarının artarak devam edeceğini de belirten Uğur Osman Koç, ilçe halkının kaliteli ve sürekli enerjiyi kullanabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 16:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83