MHP'DE 10 DELEGEDEN 7'Sİ KURULTAYA KATILDI

Olağanüstü Tüzük Kurultayı'na katılan MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, "Ülkücü irade bugün iradesini ortaya koyup, bazı şeyleri değiştirdiyse, 10 Temmuz'da da ülkücü iradenin tercihi kabul örecektir" dedi.

MHP'DE 10 DELEGEDEN 7'Sİ KURULTAYA KATILDI

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er, Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde yapılan partisinin Olağanüstü Tüzük Kurultayı'nda alınan kararlarla ilgili soruları yanıtladı. Tüzükteki 14 maddeyi değiştirdiklerini açıklayan Er, "14 madde arasında en önemlisi Olağanüstü Kongrelerde Genel Başkanlık seçimi yapılamayacağına olan hüküm değişti. Ülkücü irade Ankara'da toplantı ve kararını verdi. 752 delege oybirliğiyle tüzüğümüzü değiştirdi. Alınan kararların partimize, ülkemize ve Türk milletine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Amacımız Türk milliyetçilerini iktidara taşımaktır.  İnşallah 10 Temmuz'da Ankara Spor Salonu'nda seçimli olağanüstü kurultayımızı yapacağız, en hızlı bir şekilde de partimizi iktidara taşıyacağız" dedi.  

banner111
"YORUM YAPMAMIZ YANLIŞ OLUR"

'10 Temmuz'da Devlet Bahçeli Genel Başkanlık koltuğuna veda edecek mi?' yönündeki soruya ise Er, "Bugünden bizim  yorum yapmamız yanlış olur. Ülkücü irade nasıl iradesini bugün ortaya koyup, bazı şeyleri de değiştirdiyse, 10 Temmuz'da da ülkücü iradenin tercihi kabul görecektir" dedi. Er, kurultaya katılmayan 3 Üst Kurul Delegesinin ise duygu ve düşüncelerine her zaman saygı duyduklarını ve onların fikirlerinin de kendileri için önemli olduğunu ifade etti. 

KİMLER KATILDI, KİMLER KATILMADI?

MHP'nin dün yapılan Tüzük Kurultayına 10 Alanya delegesinden 7'si katıldı. MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, Cafer Uyar, Yücel Apaydın, Türker Babalık, Zihni Asiltürk, Mehmet Duran Atalay ve Şevker Özkan kurultaya katılan isimler oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve MHP'li Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Toksöz kurultaya katılmadılar. 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83