MHP'NİN ALANYA İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Alanya İlçe Teşkilatını fes eden MHP Genel Merkezi, yeni İlçe Başkanı olarak İl Başkan Yardımcısı Mustafa Türkdoğan'ı görevlendirdi.

MHP'NİN ALANYA İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin imzalı feshedilme kararlarıyla Antalya’nın Konyaaltı, Döşemealtı, Alanya, Kumluca, Elmalı, Serik ve Kaş ilçe yönetimleri görevden alındı. 

banner111
MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, parti tüzüğünün 52 ve 54’üncü maddelerinin tanıdığı yetkiye dayanarak başkanlık divanı tarafından tüzüğün 34’üncü maddesiyle ilçe yönetimlerinin görevden alındığını kaydetti. 

İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Görevden alınan yöneticilere geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aksoy, "Allah onlardan razı olsun, özel hayatlarında başarılar diliyorum. Atanan arkadaşlarımız da partililerimizdir, uzaydan gelmediler. Yeni atanan arkadaşlarımız il ve genel merkezle uyum içinde çalışacak kadrolardır. Bu görevden almalar partimizde ne ilk ne de son olacaktır" dedi. 

HANGİ İLÇEYE KİM ATANDI?

Daha önceden kapatılan Muratpaşa ilçesiyle birlikte parti genel merkezince 8 ilçeye şu isimler ilçe başkanı olarak atandı: 
"Muratpaşa- Talu Bilgili, Konyaaltı- Ersan Satılmış, Döşemealtı- Zeki Öner Özgöçer, Alanya- Mustafa Türkdoğan, Kumluca- Yücel Kaplan, Serik- Ahmet Ali Coşkun, Elmalı- Mehmet Şefik Erol ve Kaş- Cemil Kolak."

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83