'ESNAF GERÇEKTEN SIKINTILI'

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a nezaket ziyaretinde bulundu.

'ESNAF GERÇEKTEN SIKINTILI'

 Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül, Hüseyin Simav, Cüneyt Doğan, Süleyman Ersan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Dere, esnafın zor bir dönemden geçtiğini belirterek, bununla ilgili Antalya'ya özel yaklaşımlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. 

banner111
Esnaf sıkıntıda

Esnafın ve ekonominin sorunlarıyla ilgili Antalya dosyası hazırlayarak ilgili bakanlara sunduklarını kaydeden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Bu dosyaların içi boş değil. Tarım ve turizmle ilgili taleplerimiz oldu. Birtakım geri dönüşler aldık. Gerçekten Antalya esnafı sıkıntılı. Bu sıkıntıdan kurtulmamız için Antalya'ya özel yaklaşımlara ihtiyacımız var" dedi.
Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ziyareti nedeniyle Adlıhan Dere ve yönetimine teşekkür etti. Rusya krizinin ardından Antalya ekonomisinin dar boğaza girdiğini belirten Çandır, bunun için Antalya yaklaşımına ihtiyaç olduğunu söyledi. Antalya ekonomisinin Türkiye ekonomisinden kötü durumda olduğunu vurgulayan Çandır, bireylerden şirketlere kadar herkesin ekonomisinin daraldığına dikkat çekti. Çandır, "Ülke genelinde borçlar 1 yıl erteleniyorsa Antalya'da 2 yıl ertelenmeli" dedi. İki devlet başkanının görüşmesinden sonra Rusya ile ilişkilerin gelişmesinden umutlu olduklarını ancak kısa vadede sonuç alıcı adımları beklediklerini kaydeden Çandır, "Özellikle tarım alanında atılacak adımlar geciktirilirse 2017 de kayıp yıl olur" dedi. Çandır, kurumların ortak sorunlara ortak çözüm üretip birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgularken, "Hepimiz Antalya için çalışıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83