Oktay Yıldırım Alanya’ya geliyor

Oktay Yıldırım Vatan Partisi’nin daveti üzerine Alanya’ya geliyor.

Oktay Yıldırım Alanya’ya geliyor

 Vatan Partisi MKK Üyesi ve Aydınlık Gazetesi yazarı da olan Oktay Yıldırım Alanya’da çeşitli görüşmeler yapmak ve Vatan Partisi’nin düzenlediği “Dayanışma Kahvaltısına” katılmak üzere 24 Eylül Cumartesi günü Alanya’da olacak.

banner111
Emekli Astsubay Oktay Yıldırım’ın Alanya’ya gelişiyle ilgili açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İlçe sekreteri Evren Kurtoğlu “ MKK üyemiz, Aydınlık gazetemiz yazarı, TSK harp malulü emekli astsubay Oktay Yıldırım çeşitli temaslarda bulunmak ve partimiz tarafından düzenlenecek “Dayanışma Kahvatısınna” katılmak üzere 24 Eylül Cumartesi günü Alanya’da olacak” dedi. Alanya Hancı Pastanesi Otogar şubesinde gerçekleşecek “Dayanışma Kahvaltısına” tüm destek vermek isteyenleri davet eden Kurtoğlu “Kahvaltımız Emekli Astsubay Oktay Yıldırım’ın katılımıyla 24 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Alanya Hancı Pastanesi Otogar şubesinde gerçekleşecek. Katılmak isteyenler 0507 265 56 98 – 0535 611 61 72 numarılı telefonlardan bilgi alabilirler” dedi.

Oktay Yıldırım Kimdir?

Vatan Partisi MKK Üyesi, Aydınlık Gazetesi yazarı
28 Mayıs 1971 Elazığ doğumlu. Aslen Erzurumlu. Orduda uzun süre Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde astsubay rütbesiyle görev yaptı. İlk ve ortaokulu Elazığ’da okudu. Çankırı Astsb. Hzl. Okulu ve Piyade Okulu’ndan sonra astsubay olarak mezun oldu. O yıllarda bu okul mezunlarının üniversite sınavına girmesi yasaktı. Bu nedenle yüksek öğrenimini, göreve başladıktan sonra tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İktisat bölümlerini bitirdi.
Evli, Aybüke ve Orhun Efe adında iki çocuğu var. Görevi gereği yaptığı bir paraşüt atlayışında sol bacağından ağır bir sakatlık geçirdi, tedavisinden sonra görevine döndü.
1999 yılında Şemdinli’de görevdeyken, aynı sakatlık tekrar etti. Uzunca bir süre tedavi gördükten sonra 2005 yılında TSK Harp Malulü olarak emekli oldu. milli ordu
 Emekli olur olmaz, Yeni Hayat Dergisi’nde yazmaya başladı. Aynı dönemde, www.acikistihbarat.com, www.kuvvvaimilliye.net başta olmak üzere birçok yayın organında çok sayıda politik yazı yazdı. ABD patentli hükümetlere karşı milli muhalefetin sürekli ön saflarındaydı. Ergenekon davasının ilk tutuklanan sanığı olarak, yaklaşık yedi yıl tutuklu kaldı.
Hapisteyken OdaTv,  Aydınlık ve Teori Dergilerinde yazmaya devam etti ve İşçi Partisi’ne katıldı. Tahliye olduktan sonra partinin MKK ve MYK gibi en üst karar organlarında danışman olarak bulundu. 15 Şubat Olağanüstü kurultayında 16. Sıradan Vatan Partisi MKK üyeliğine seçildi. Aynı zamanda Merkez Denetleme Kurulu ve Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesidir. Halen bu görevleri sürdürmekte ve Aydınlık Gazetesinde her Pazar Satır Arasında Kalanlar sayfasını yapmaktadır.   

Yayımlanmış Kitapları şunlardır:
Ergenekon Bombalarının Sırrı, Kaynak Yayınları, 2010
Savaşmadan Kaybetmek-Türkiye’nin Silahsız İşgali, Kaynak Yayınları, 2010
Mehmetçik- Tarihsel ve İdeolojik Kökeni, Kaynak Yayınları, 2011
17 Mayıs 9.45- Bir Suikastın İçyüzü, Kaynak Yayınları, Ağustos 2013
Başımıza Gelenler-Kumpastan Dirilişe, Destek Yayınları Mart 2014

Devam eden çalışmaları :
USMER (Ulusal Strateji Merkezi) bünyesinde “Assubaylığın tarihi, sorunları ve çözüm önerilerini” içeren kapsamlı bir çalışması ayrıca “Türk Ordusu’nun İdeolojik Dönüşümü” isimli başka bir çalışması halen devam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83