ÖNCE OTOGAR ARDINDAN KARAKOCALI

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Alanya’da devam ediyor. Sena Nur Çelik, “İnşallah milletimiz, 1 Kasım’da, Türkiye’nin meselelerine odaklanmış güçlü bir iktidar çıkaracaktır” dedi.

ÖNCE OTOGAR ARDINDAN KARAKOCALI
AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Çelik, seçim çalışmaları kapsamında güne ilk olarak Alanya otogar esnafını ziyaret ederek başladı. Seçim çalışmaları kapsamında Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde yer alan esnaflarla toplantıda buluşan AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik, hem esnafın sorunlarını ve şikayetlerini dinledi hem de 1 Kasım seçimlerinin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Çelik, günü Karakocalı Mahallesi’nde seçmenlerle yaptığı mahalle toplantısıyla tamamladı.

“TEK BAŞINA İKTİDAR HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK”

7 Haziran Genel Seçimleri'nden sonra ülkede meydana gelen gelişmelerin, siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardığını belirten Çelik, “Tek başına iktidar hedefi ile yola çıktık. Milletimizden alacağımız büyük destekle, yine büyük yatırımlarla ülkemizi kalkındırmaya, sorunları birer birer çözmeye talibiz. Ülkemize hizmet için hazırız” dedi.

Türkiye’nin her yerinden oy alan, milletvekili çıkaran tek partinin Ak Parti olduğunu söyleyen Sena Nur Çelik, birlik ve bütünlüğün teminatının partileri olduğunu belirtti. Çelik konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Biz kimseyi dışlamıyoruz, herkese elimizi uzatıyoruz. Herkesin yaşam tarzı, inancı, değerleri bizim için önemlidir. Her insanın hakkını hukukunu koruyan bir iktidar için çalışıyoruz. Biz bugünlere bu inançla ve bu duyarlılıkla geldik. Bundan sonra da aynı duyarlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Birbirimize daha çok sarılacak. Birlikte daha güçlü olacağız. Herkesin kendini güvende hissettiği bir toplum için canla başla çalışacağız.”

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83