'OY KULLANMADINIZ, EVDEN ÇIKAMAZ OLDUNUZ'

CHP Alanya eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, son zamanlarda yaşanan patlamalar sonrasında halkın dışarı çıkamaması ve korkmasına ilişkin, 'Yazın yazlıklarına giden,deniz kıyısında güneşlenmeyi tercih edip oy kullanmaya gitmeyenler şimdi evlerinden çıkamaz oldu. Dışarı çıkmasakta bu böyle giderse sıra hepimize gelecek.' dedi.

'OY KULLANMADINIZ, EVDEN ÇIKAMAZ OLDUNUZ'

 Şengül Yeşildal, 'Gündemde Türkiye'nin sabırla bir sınav verdiğini duyuyoruz, evet sabırla bekliyoruz sıranın bize gelmesini. Konuşursak içeri atıyorsunuz, konuşmazsak dışarda ölüyoruz. Lanet olsun hepinize. Siyasetinize planlarınıza hepsine.

banner111
Ama ne yapmamız gerekirsa yapalım artık. Yeterki birlik beraberliğimiz, dirligimiz, bütünlüğümüz bozulmasın. Dil, din, ırk, mezhep ayrımı olmadan kardeş olduğumuzu haykıralım.
Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip sonrada bu ülkeyi bölmeye çalışan masum insanları öldürmek uğruna kendi canına kasteden sapık; bu siyaset değil bu insanlık değil. Bu ülkeyi size böldürmeyeceğiz, seni de başkan yaptırmayacağız. Çünkü biz yurtta barış dünyada barış felsefesiyle yaşayan insanlarız.' dedi.



Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 10:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83