'POLEMİKLERE GİRMEYECEĞİZ'

Şevki Türktaş'ın katılacağı bir canlı yayında kendisini eleştirebileceği hatırlatılan CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, "Siyasetin seviyesini düşürmek istemiyorum. İşimiz o kadar yoğun ki, sabahları saat 07.30'da partide buluşuyoruz, eve gece yarısı dönüyoruz. Bizim sığ tartışmalara ayıracak zamanımız yok" yanıtı verdi

'POLEMİKLERE GİRMEYECEĞİZ'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu olağan toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin katılmadığı toplantı hakkında bilgi veren CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, ilk gündem maddelerinin, önceki gün İstanbul'da gerçekleştirilen Sultanahmet Meydanı saldırısı olduğunu söyledi. Takavüt, "İstanbul Sultanahmet'te terörist saldırı sonucunda 10 yabancı uyruklu kişi öldü, 15 civarında da yaralı olduğu söyleniyor. Yayın yasağı olduğu için doyurucu bilgi alamıyoruz. Gönül isterdi ki yayın yasağı olmadan kamuoyu bilgilendirilsin. Sultanahmet, İstanbul'un merkezinde ve turizmin kalbi olan bir yer. Biz Akdeniz Bölgesi'nde turizmin ne halde olduğunu konuşurken, bir de İstanbul olayı ortaya çıkınca şunu gördük. Artık terör şehirlere indi. Bu şehirlere iniş, ister istemez büyük metropolleri başka türlü önlemler almaya zorlayacak gibi görünüyor. AKP Hükümeti gerekli çalışmaları muhakkak yapacaktır. Canlı bombanın da bir Suriyeli olduğu söyleniyor" dedi. 

'ÜYELERİ BİLGİLENDİRECEĞİZ' 

4 Aralık'ta Alanya Kültür Merkezi'nde yapılan kongre sürecinde birtakım sözler verdiklerini de hatırlatan Takavüt, "Sözlerimizden biri de üye güncellenmesiydi. Çalışmalarımızı tamamladık, güncelleme işlemlerine başladık. Alanya'ya bağlı şehir merkezi ve kırsaldaki 102 mahalle ile ilgili üye dosyaları tamamlandı. Umarım kısa zamanda üye güncellemelerini de tamamladıktan sonra artık doğrudan doğruya üyelere bilgi aktarımına başlayacağız. Çünkü bu konuda yoğun şikayet alıyoruz. Bizim SMS yoluyla gönderdiğimiz bilgiler kimi üyelere ulaşmıyormuş. Üyeler de doğal olarak bize sitem ediyor. Hepsinin gönlü rahat olsun. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Tüm üyelerimiz gönderdiğimiz SMS'lere ulaşabilecekler. Bugün ağırlıkta konularımız bunun üzerine gelişecek, ancak bunların her birini bir anda yapmamız mümkün değil. Bugün görev bölümü yapıyoruz, mahalleleri paylaşıyoruz. En ücra mahalleye kadar olan yerlere ulaşacak ve oralarda vatandaşlarımızla ve üyelerimizle temasa geçeceğiz" diye konuştu. 

'KIRSALA OTOBÜS GİTMİYOR' 

Mahalleleri ziyaretleri sırasında vatandaşlardan bazı şikayetler aldıklarını da ifade eden Takavüt, "Vatandaşın hem şikayeti hem de istekleri var. Vatandaş, 'Biz mahalle olduk, burada otobüs durakları var ama otobüs geldiğini görmüyoruz' diyor. Bilmiyorum, bu sorunu gidermek için ulaşımın bağlı olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi nasıl bir organizasyon yapar, nasıl bir planlama yapılır. Haftanın her günü olmasa bile belirli günlerinde, özellikle Cuma günleri kırsaldaki ve şehir merkezine uzak olan mahallelere belediye otobüslerinin sabah akşam gidip gelmesi sağlanmalı" dedi. 7 Haziran Genel Seçimleri sürecinde yapılan önseçimde CHP'nin Alanya'da üyesinin az olması gerekçe gösterilerek Alanyalı bir adayın milletvekili listesine girememesi konusunda parti içinde eleştiriler olduğu hatırlatılan Takavüt'e üye güncellemesinin ardından yeni üye kaydına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmayacağı da soruldu. Takavüt, "Üye kayıtlarımız devam ediyor. Vatandaşın ilgisi yüksek. 3.200 civarında olan üye sayısını 5 bine çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

'İŞİMİZ BAŞIMIZDAN AŞKIN' 

2014'te dönemin İl Başkanı Cavit Arı tarafından görevden alınan eski CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş'ın ATV'de yayınlanan 'Haber Masası' programına konuk olacağı, söylemek veya vermek istediği bir mesajı olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Takavüt, "Siyasetin seviyesini düşürmek istemiyorum. Çünkü ben üyelere ve vatandaşa bir söz verdim. Bizim işimiz o kadar yoğun ki, sabahları saat 07.30'da partide buluşuyoruz, eve gece yarısı dönüyoruz. Biz vatandaşın işindeyiz, emrindeyiz, yanındayız. Bizim sığ tartışmalara ayıracak zamanımız yok. Bizim işimiz gücümüz belli. Bizim işimiz gücümüz vatandaşın ayağına gitmek, onların acılarını, sevinçlerini paylaşmak. Cenazelerine, taziyelerine katılıyoruz, acılarını paylaşıyoruz. Nişanlarına, düğünlerine gidiyoruz, sevinçlerini paylaşıyoruz. Biz vatandaşın içine böyle girdik, böyle devam edeceğiz. Bizim böyle şeylerle uğraşacak zamanımız yok. Biz yolumuza devam edeceğiz. Biz vatandaşın içindeyiz. Vatandaşla beraberiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83