SERİK CHP’DE ZAFER DEMİROĞLU’NUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serik İlçe Olağan Kongresi’nde, ilçe başkanlığına Osman Demiroğlu seçildi.

SERİK CHP’DE ZAFER DEMİROĞLU’NUN

 CHP Serik İlçe Olağan Kongresi Gündoğdu Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. CHP Serik ilçe başkanlığı için Osman Demiroğlu, Faik Çıtak, Hüseyin Bulut aday oldu. Kongrede ilk konuşmayı CHP İl Başkanı Semih Esen yaptı. Kongreye katılımın az olmasına siten eden Esen, “Bugün burada bir ilçe başkanı seçeceğiz ama kimin seçileceğinin bir önemi yok. Önemli olan bu seçimlerden partinin kırgınlık oluşmadan çıkmasıdır. İki tane çok önemli seçim geçirdik maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Biz örgütler olarak bulunduğumuz yerlerde daha iyi sonuç alınabilirdi, biz burada neyi eksik yaptık? Diye sorduğumuz zaman benim birinci tespitim; maalesef bazı arkadaşlarımızı yanımıza gelemeyecek kadar kırmışız. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz diye diye o süreci seçim zamanı geçirdik. Şimdi de aslında parti olarak çok daha önemli bir sürece başladık o da çalışma, emek dökme ve meyvesini 2019’da toplama dönemi. Bunun birinci şartı da birlik olmaktır. Bunu sağladığımız zamanda zaten işin yarısını sağlamış oluruz” dedi.

banner111
2019 Yerel seçimlerinde Serik Belediyesi’nin CHP’ye geçmesini istediğini kaydeden Esen, “2019 yerel seçimlerinde Serik Belediyesi’ni almak gibi bir derdimiz var. Bu böyle son 3 ayda 6 ayda aday belirlemekle olmaz. Aday olacak arkadaşlarımızın şimdiden halkın içinde çalışmaya başlaması lazım” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına Osman Demiroğlu, Faik Çıtak ve Hüseyin Bulut’un konuşmalarında sonra ise seçimlere geçildi. Seçim sonucunda ise CHP Serik İlçe Örgütü’nün 292 kayıtlı delegesinden 257’si oy kullandı. Kullanılan oyların 122’sini Osman Demiroğlu, 119’unu Faik Çıtak, Hüseyin Bulut ise 16 oy aldı.
Seçimlerin ardından CHP İlçe Başkanı olan Demiroğlu, “Tüm partililerimize geldikleri için oy kullandıkları için teşekkür ediyorum. Bu zafer hepimizindir. Asıl zaferimiz Serik Belediye Başkanlığı’nı aldığımız zaman olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83