SÜMER: BİZ HİZMET PARTİSİYİZ

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Döşemealtı'nda mahalle temsilcileri bir araya geldi. Sorunların çözümü için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşın yanında olacaklarını söyledi.

SÜMER: BİZ HİZMET PARTİSİYİZ

 Seçim çalışmalarına Döşemealtı ilçesinde devam eden AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Bademağacı, Dağbeli, Çığlık, Ayanlar, Aydınlar ve Nebiler mahalle temsilcileri ve ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Sümer, mahalle temsilcileriyle ilçenin sorunları ve çözümüyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

banner111
"AK Parti ideoloji partisi değil, hizmet partisidir" diyen İl Başkanı Sümer, Döşemealtı ilçesine hizmet noktasında ellerinden geleni yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Sümer, "Antalya'nın gelişen ve değişen ilçesi Döşemealtı ilçesi ve burada yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor" dedi.
1 Kasım'da yapılacak olan seçimin AK Parti'nin değil ülkenin kaderini değiştireceğine de vurgu yapan Sümer, "Ülkemiz üzerinde yapılan oyunu halkımızın desteğiyle bozacağız" dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Atay Uslu ve AK Parti Döşemealtı İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı ziyaretlerden sonra esnafı da ziyaret eden Sümer, esnafla sohbet etti. Sümer, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşın yanında olacaklarını ve sorunlara çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 13:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83