TAKAVUT'TAN ELEŞTİRİLERE SERT YANIT

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, partisine yönelik eleştirilere sert tepki gösterdi.

TAKAVUT'TAN ELEŞTİRİLERE SERT YANIT

 Takavut'un konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

banner111
"Basında ve sosyal medyada Alanyamız ile ilgili çıkan İl Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz‘in yapmış oldukları açıklamalar ile ilgili olarak ilçe yönetimimize yapılan eleştiriler karşısında ilçe başkanlığımızca açıklama ihtiyacı duyulmuştur.

Bilindiği üzere Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu TBMM’deki son grup toplantısında Alanyamızdaki turizm sorununa ilişkin detaylı açıklamalarda bulunmuş ve Alanyamız Türkiye gündeminde hak ettiği yeri almıştır.

Bununla birlikte İl Başkanımız Semih Esen’in yapmış olduğu çöp ve katı atık toplama işinin Büyükşehir’e ait olduğu, ancak çöp toplama merkezinden sızan çöp sularının kaynak sularına karıştığı açıklama, Antalya İl Örgütümüzün Alanyamıza verdiği önemi ve değeri göstermiştir.

Ayrıca, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Erkan Demirci’nin Büyükşehire ait satışa çıkarılan 79 adet taşınmazın 33 adetinin Alanyada olması nedeni ile yaptığı basın açıklaması da basında manşet olarak verilmiştir.

Alanyamızın gerek ulusal gerek yerel basında bu kadar gündemde olmasına karşın bazı partililerimizce parti yönetimimiz hakkında yapılan talihsiz açıklamalar örgütümüzde olduğu gibi ilçe başkanlığımızca da üzüntüyle karşılanmıştır.

Bilinmesi gereklidir ki, siyasal başarı ancak topyekün bir çalışma ve kararlı bir mücadele ruhu ile mümkündür. Bu bakımdan Alanyamız için Genel Merkezimizden İlçe Başkanlığımıza kadar yapılan çalışmalar, İlçe Başkanlığımızın değil bütün örgütümüzün başarısıdır. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları kendimize reklam aracı değil görev olarak gördüğümüz için, bundan sonra da elde edeceğimiz başarıları örgütümüze atfetmeye devam edeceğiz. Ancak kamuoyunu yanıltıcı şekilde yapılan açıklamalara karşı vatandaşlarımıza bilgi verme ihtiyacını hissediyoruz.

Genel başkanımızın Alanya ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamaların esasını, ilçe başkanlığımızca hazırlanan ve Milletvekilimiz Niyazi Nefi Kara’ya sunduğumuz rapor oluşturmaktadır. Yine, İl Başkanımızın açıklamaları, Antalya ve Alanya’nın ortak çalışmasının ürünüdür. Konunun daha geniş yankı uyandırması ve doğrudan muhatabının Menderes Türel olması dolayısıyla açıklamanın İl Başkanımızca yapılması parti içi dayanışmamızın ve yerel sorunlara yönelik azami gayretimizin de göstergesidir. Aynı şekilde Belediye Meclis Üyemiz’in açıklamaları rutin toplantılarımızda konuşulan ve belirlenen konular arasındadır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrasi inancı ile tüm kadrolarıyla Alanyamız için ulusal ve yerel basında ses getirecek şekilde yaptığı çalışmaların, parti kurumlarını ayıracak şekilde yorumlanmasını ilçe başkanlığımızca örgütümüze saygısızlık olarak görmekle kabul edilemez buluyor, takdirini kamuoyuna bırakarak, Alanyamız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi yineliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83