BELEDİYESPOR’DAN 10 İSİM MİLLİ TAKIMDA

Türkiye Hokey Federasyonu, Alanya Belediyespor’dan 2’si antrenör 8 oyuncuyu Milli Kampa davet etti.

BELEDİYESPOR’DAN 10 İSİM MİLLİ TAKIMDA

 18-26 Haziran 2016 tarihinde Bolu’da ve Osmaniye’de yapılacak Kadınlar Atletik Eğitim ve Gelişim Kampı’na katılacak oyuncular bugün yola çıktılar. 

banner111
Alanya’dan A Milli Takım Kampı’na Demet Yıldırım, Hatice Gizem Özen, Gökçe Gürel ve Gözde Esgin katılma hakkı elde etti. A Milli Takıma katılacak oyuncuların bugün Saat 14.00’de Bolu Higway Otel’de hazır bulunmaları istendi.
Ayrıca bugün Osmaniye’de başlayacak olan U 16 Kampı’na ise Fatma Ciğerli, Nidanur Özkan ve Sudegül Karataş katılacak. U 16 kampına erkeklerden ise Alaiye Gençlik ve Spor Kulübü’nden Nadir Özkan katılacak. Oyuncuların Cuma Günü Saat 14.00’de Osmaniye Öğretmenevi’nde hazır bulunmaları istendi.
Öte yandan U 16 Kampı’na Alanya Belediyespor Hokey Antrenörlerinden Ayşeül Mutlu ile Fatih Korkmaz görevli olarak davet edildi. 

FEDERASYON TEBRİK ETTİ 

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya Belediyespor Kulübü Başkanlığına gönderilen yazıda, “Aynı amaç altında buluştuğumuz siz paydaşımız Alanya BelediyesporKulübü’nün  özverili çalışmaları sonucunda yetiştirdiği sporcuları, Türk Hokeyi’nin her geçen gün çıtasının daha da yükselmesini sağlamaktadır. Alanya Belediyespor Kulübü çalışmalarını tebrik ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83