Takavut'tan kongreye davet

9 Aralık'ta kongre yapacak olan CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetimi son toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Takavut'tan kongreye davet
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı 9 Aralık Cumartesi kongresini gerçekleştirecek. Kongre öncesi ilçe yönetimi bugün son kez parti binasında bir araya geldi. İlçe Başkanı Ali Takavut toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve tüm Alanya'yı kongrelerine davet etti. 

2 yıl önce yapılan kongre ile göreve geldiklerini ve 16 yönetim kurulu üyesi ile bugüne kadar başarılı bir şekilde görevi sürdürdüklerini belirten Ali Takavut, "Bu 16 arkadaşımızla birlikte birlik beraberlik, uyum içerisinde çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalar kamuoyu tarafından takdir edilir veya edilmez. Eksiklikler, hatalar yok mudur vardır. Önemli olan eksik ve hataları bilerek, özeleştiri yaparak bundan vazgeçmektir. Bizler CHP ilçe yönetimi olarak göreve geldiğimiz zaman ilk etapta tüm Alanya'daki devletin kurum ve kuruluşlarıyla partimizi barıştıralım dedik ve barıştırdık. Sivil toplum örgütleri, dernekler, odalar hepsiyle kucaklaştık ve kucaklaşmamız bugüne kadar devam etti. Umarım bundan sonraki kongremizden sonra ben de adayım, Mehmet Can Karagöz de aday. Hangimiz seçilirsek seçilelim, bu birlik beraberliği, bu ilişkiyi sürdüreceğimize ben inanıyorum. Bu süreç böyle sona doğru geldi. Ben buradan bu süreç içerisinde öyle veya böyle her türlü katkıyı koyan, canla başla çalışan işinden, eşinden, parasından fedakarlık ederek CHP'ye hizmet eden bu 16 arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Bizim amacımız bölüp parçalamak değil, birlik beraberliği sağlamak, hedef bu. Bundan sonra da böyle. Elbette herkes herkesi sevecek değil. İnsanlar birbirlerine öfkeli, kırgın, olabilir. Artık hiç kimsenin böyle bir lüksü yok. 2019'a hedef kilitlendi. Hem yerelde hem genelde cumhurbaşkanlığı kastediyorum, kesinlikle CHP'ye bu ülkenin ihtiyacı var. CHP'ye bu ülkenin yöneticilerinin ihtiyacı var. Biz bunu gerçekleştireceğiz. O heyecanla yola çıktık. Bunu kendi adıma söylüyorum. Elbette ki diğer arkadaşım da bu şekilde yola çıkacaktır. Çünkü bir hedef koyacaktır. Benim hedefimi size söyledim. Bunu gerçekleştirmek için elimizden ne gelirse yapacağız." dedi.

Bugüne kadar yaptıkları eleştirilerin yerinde olduğunu belirten Takavut, "Ülke çok kötü durumda. Tablo hiç güzel görünmüyor. Son günlerde çok gergin bir ortam içerisinden geçiyoruz. Bizim görevimiz yerelde siyaset yaptığımıza göre vatandaşları germek değil. Aksine vatandaşlarımı kucaklamak. Vatandaşlarımızın artık böyle gerginliğe, belden aşağı vurmalara tahammülü kalmadı. Bu nedenle bir yerelde tüm vatandaşları kucaklayacağız. Partili partisiz bizim için hiç fark etmiyor. Hatta o kesimleri daha da kucaklayarak, ziyaret ederek bizim kim olduğumuzu iyi anlatarak, ülke için neler yapacağımızı çok güzel anlatarak bizim saflarımıza katmak, doğruyu anlatmaktır görevimiz. Asla doğrudan şaşmayacağız. Nasıl 2 yıldır doğruları söyleyerek kamuoyunu bilgilendirmişsek, hatta iktidar partisinin yöneticilerini buradan eleştirmişsek, Alanya'nın menfaatlerine eleştirdik Alanya'nın ülke içerisindeki konumunu biz öne çıkarmak için eleştirmişizdir. Biz hem Alanya'yı hem Antalya'yı hem de ülkemizi çok seviyoruz. Ülke aşığıyız. Alanya, Antalya'nın aşığıyız. O nedenle önümüzdeki süreçte de bunu sergileyeceğiz." diye konuştu.

TÜM PARTİLİLERİ DAVET ETTİ

9 Aralık Cumartesi günü saat 10.00'da Alanya Kültür Merkezi'nde 36. olağan kongrelerini gerçekleştireceklerini belirten Takavut, "Buradan da tüm partililerimizi kongreye davet ediyorum. Onların orada olması bize güç verecektir. Bu güçle biz daha çok heyecanlanacağız. Daha çok heyecanla çok şevkleneceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83