'TEPKİMİZ BÖYLE OLMAMALIYDI'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü dün Alanya‘da yaşanan olaylarla ilgili olarak olağanüstü değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Vatan Partisi Alanya İlçe binasında gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şu değerlendirmelerde bulundu.

'TEPKİMİZ BÖYLE OLMAMALIYDI'
Dağlıca’ da şehit düşen askerlerimizin acısı daha taze iken dün sabah da Iğdır’ da bölücü terör örgütü PKK tarafından polis aracına düzenlenen saldırıda 13 polisimiz şehit oldu. Şehit polislerimizin ailelerine sabır, milletimize baş sağlığı diliyoruz. Emperyalizmin taşeronluğunu ve işbirlikçiliğini yapan terörü lanetliyoruz. 


ALANYA’DA YAŞANANLAR BÜYÜK RESMİ GÖRMEMİZİ ENGELİYOR


Bugün ülkemiz, ABD Başkanı Obama’ nın kara gücümüz dediği PKK ile savaş yürütmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri, emniyet güçlerimiz ve buna destek olan bütün milli güçlerin ülkemizi yıkmaya, bölmeye kalkışan başta Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği, İsrail ve onların taşeronu olan PKK’ya karşı sonuç alıcı mücadeleye girmiştir. Devletimizin bekası için yapılması gereken budur. Oynanan oyun milletimizce anlaşılmıştır. Milletimizin milli güçlerine yapılan komplolar bertaraf edilmiş, şimdi de bu güçlerin yok edilmesi ve milli demokratik bağımsız Türkiye’nin kurulması yönünde ilk adımlar atılmıştır. ABD, AB, İsrail ve onun işbirlikçileri ülkemizde kaybetmeye başlamışlardır. İşte asıl büyük resim budur.


DÜŞMAN BELLİDİR


ABD, onun özel kuvvetleri Delta Force, AB, İsrail, NATO ve bunların taşeronu PKK’yı baş hedef göstermeyen her söylem ve eylem hatalıdır. Yanlıştır. Bu, şer güçlerin gizlenmesine hizmet etmektedir. Hedef binalar ,dükkanlar, işyerleri değil; ABD, onun özel kuvvetleri Delta Force, AB, İsrail, NATO ve bunların taşeronu PKK dır. Habur, Oslo süreçleri, AKP tarafından ortaya konan açılım süreçleri, AKP ve CHP’nin el birliğiyle PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP yi meclise sokma konusundaki gayretleri, CHP yöneticilerinin bu durumları destekleyen açıklamaları ortadadır. Bunların hepsi bu şer güçlerinin ülkemizde oynamaya çalıştığı oyunların bir parçası olarak karşımıza çıkmıştır. Alanya’da yaşayan yurttaşların can ve mal güvenliğini ortadan kaldıracak şekilde eylem yaparak bu işleri çözemezsiniz. Hedefi bulunmayan, göstermelik milletimize zararlı eylemleri benimsemiyoruz. Reddediyoruz. Asıl hedefi gizleyen faaliyetler olarak görüyoruz. Türk’te Biziz Kürt’te Biziz Hepimiz Türk Milletiyiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. Bu anlayışa sahip örgütlerin birleşmemesi durumunda başarıya ulaşmak mümkün değildir. Örgütsüz yapılan hiçbir hareket başarıya ulaşamaz. Sadece göstermelik, günü kurtarmaya yarayan, etkisiz eylemler olacaktır. Yönlendirmeye açık eylemler olacaktır. Amacından uzak resmi görmeyen amaçsız eylemler olacaktır. Sadece yakıp yıkıp ortadan kaybolan grupların eylemleri olarak kalacaktır.


TÜRKİYE CEPHESİ


Ordumuzun, Polisimizin ve Korucularımızın kanla, canla, şehitler vererek yürüttüğü mücadele, milletin bölücü teröre karşı öfkesini ateşlemiştir ve birlik yönündeki eğilimleri kuvvetlendirmiştir. Vatan bütünlüğü ve yurtta barış için, hiçbir ayrım gözetmeden bütün partileri ve örgütleri bölücü teröre karşı birliğe çağırıyoruz. Bugün iç kavga günü değildir, küresel tehdide ve teröre karşı milletçe birleşme günüdür. Milletimizin birliği içinde Kürt yurttaşlarımızın özel bir değeri vardır. Güneydoğu’da oturan insanlarımız da PKK Terör örgütünden bıkmışlardır, barış ve birlik istiyorlar. Kürt yurttaşlarımızı milletimizin ve vatanımızın birliği için seferber etmeye özel bir önem vermeliyiz. Türk de biziz Kürt de biziz, hepimiz Türk milletiyiz. Bu anlayışla ırk ve mezhep ayırım gözetmeden bütün milleti birliğe çağırıyoruz.


BOZGUNCULUĞA KARŞI BİRLEŞMELİYİZ


PKK ve HDP, TSK’nin bölücü teröre karşı mücadelesine, “Saray Savaşı” diye bozguncu propaganda yürütüyor. İhanet içinde olanları bir kenara bırakıyoruz, artık aymazlar da görmelidir ki, bu mücadele Saray Savaşı değil, Vatan Savaşıdır. Bu gerçek, şimdi bütün çıplaklığıyla ortadadır. Vatan Partisi, Türk Ordusunu hedef alan bozguncu propagandaya karşı kararlı tavır alarak bu süreci iyi anladığını ve önderlik yeteneğine sahip olduğunu göstermiştir. Bütün milletimizi, basın organlarını ve halk örgütlerini bozgunculuğa karşı birleşmeye çağırıyoruz.


TERÖR ÖRGÜTÜNE MECLİS KAPILARI AÇILARAK VE YEREL YÖNETİMLER TESLİM EDİLEREK BAŞARI KAZANILAMAZ


Vatan Partisi olarak, 7 Haziran seçiminde PKK yandaşı HDP’nin Meclise sokulmasının nelere yol açacağını anlattık. Yine PKK’nın yerel örgütleri kullanarak kan döktüğüne işaret ettik. Teröre Meclis kapıları açılarak, yerel yönetimler teslim edilerek, başarı kazanılamaz. Devletin Yasama, Yürütme ve Yargı organlarının yetkileri hukuk içinde kullanılarak, terör örgütünün yasal olanakları terör amacıyla kullanmasına son verilmelidir.


TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE GÜVENİYORUZ MİLLET İLE ORDUNUN BİRLİĞİNİ PEKİŞTİRMELİYİZ


24 Temmuz 2015 tarihi bir dönüm noktasıdır. Ordumuzun ve Polisimizin PKK Terör Örgütüne karşı yürüttüğü harekât başarılar kazanarak ilerlemektedir. Esas olan budur. Bu mücadelenin büyük fedakârlıklarla ve kahramanlıklarla başarılacağı açıktır. Biz Vatan Partisi olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine, komutanlarımıza, Mehmetçiğimize, Polisimize, korucularımıza ve en başta milletimize güveniyoruz. Milletimiz ile Ordumuzun birliğini pekiştirmeliyiz. Bugün geniş halk yığınları, yurdumuzun her köşesinde “Hepimiz Mehmetçiğiz” haykırışıyla ayağa kalkmıştır. Vatan Partisi, bu mücadelenin ön cephesinde görev başındadır.


BÖLÜCÜ TERÖRE SON VERMEK İÇİN 1 KASIM’DA MİLLİ HÜKÜMET


AKP Hükümeti, ABD’ye bağımlılık, Açılım siyaseti, PKK ile işbirliği, komşulara terör ihracı gibi Türkiye’yi bugünkü kanlı tabloya sürükleyen siyaset ve uygulamalardan sorumludur. Bu iktidar, Bölücü Teröre karşı mücadelede milletimizin güvenini kaybetmiştir. Bu nedenle bugün bağımsızlık, birlik ve komşularla barış için Milli Hükümet esas ihtiyaçtır. 1 Kasım seçimi bu açıdan milletimize tarihî bir olanak sunmaktadır.


Hiç şüphemiz yoktur: Türkiyemiz, Küresel merkezlerden örgütlenen ve kışkırtılan Bölücü Terörün üstesinden gelecek güce sahiptir.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 11:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83