Tosmur'da seçim heyecanı dorukta

Alanya'nın Tosmur Mahallesi 4 Haziran Pazar günü seçime gidiyor.

Tosmur'da seçim heyecanı dorukta
Alanya'nın Tosmur Mahallesi bu günlerde seçim heyecanı yaşıyor. 4 Haziran Pazar günü Tosmur halkı seçime giderek yeni muhtarını seçecek. Seçime sadece 2 gün kala heyecan dorukta. 


Bilindiği gibi eski muhtar Feyzullah Akar muhtar olmadan hakkında açılan bir dava sonucu mahkemeyi kaybetmiş ve muhtarlığı düşmüştü. Akar'ın yerine dönemin kaymakamı Hasan Tanrıseven, birinci aza olan Eşref Şimşek'i atamıştı. 


Seçim sabah saat 08.00'da başlayacak 17.00'a kadar devam edecek. 16 sandıkda yaklaşık 6 bin seçmen muhtarı belirlemek için oy kullanacak. Sonuçlar ise YSK tarafından 17.00'den sonra açıklanmaya başlayacak. 1 saat içerisinde de sayım işlemlerinin bitmesi ve Tosmur Muhtarı'nın açıklanması bekleniyor.


5 ADAY VAR


Seçimlerde Tosmur halkı 5 aday arasından seçim yapacak. Eski Muhtar Feyzullah Akar'ın kardeşi İsa Akar, Feyzullah Akar'ın ardından geçici olarak görevi sürdüren Eşref Şimşek, iki dönem Tosmur Belediye Meclis Üyeliği yapan Yakup Gündoğan, gençliği ile iddialı olan Zafer Gürel ve seçimin tek bayan adayı Sultan Lüle muhtarlık için yarışacak.


ANKETE REKOR KATILIM


Yaptığı başarılı anketlerle adından söz ettiren Alanya Adres'in "Haziran'da yapılacak seçimlerde Tosmur Mahallesi'nde kimi muhtar olarak görmek istersiniz?" anketi devam ediyor. Ankette şu ana kadar tam 12 bin 699 kişi oy kullandı.  



Yarın sona erecek ankete oy vermek içinlinkine tıklayabilirsiniz...

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83