Türkdoğan'a 3 önemli ziyaret

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Türkdoğan'a 3 önemli ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün parti binasında misafirlerini ağırladı. Türkdoğan'a 3 önemli ziyaret gerçekleşti. 

GÜNEY VE EKİBİ BİLGİLENDİRME YAPTI

Türkdoğan'ın bugün ki ilk konuğu Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney oldu. Daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'nde ilçe başkanlığı görevinde bulunan Güney ve Türkdoğan buluşmasında AKP-MHP dostluğu pekiştirildi. Güney'e ziyareti sırasında birim amirleri de eşlik etti. Ziyarette Güney ve birim amirleri MHP'li lideri Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirdiler ve gelecek hizmetler için fikir alışverişinde bulundular. 

GÖKÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türkdoğan'ın ikinci ziyaretçisi Alanya Esnaf ve Sanatlarlar Odası (ALESO) Başkan Adayı Harun Gökçe oldu. Yoğun bir çalışma programı ile ALESO'nun kongresine hazırlanan Gökçe, Türkdoğan'ı ekibi ile birlikte ziyaret etti. Esnafların sorunları ile oldukça yakından ilgilenen Türkdoğan ve Gökçe arasında gelecek dönem yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Türkdoğan ziyareti için Gökçe ve ekibine teşekkür etti ve kongrede başarı dileklerinde bulundu.

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Türkdoğan'ın bugün ki son ziyaretçisi Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu ve yönetimi oldu. Musluoğlu ve yönetimi Türkdoğan ile çiftçilerin sorunlarını görüştüler. Bu görüşmede ki en önemli detay ise Alanya'nın il olma isteğiydi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Alanya ziyaretinde yaptığı il çıkışı için teşekkür eden Musluoğlu ve ekibi Alanya'nın il olmasının çifçilere büyük katkı sağlayacağını söyledi. Türkdoğan'da 'Alanya'nın il olması hepimizin ortak beklentisi' dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83