Alanya'nın kentsel dönüşümü konuşuldu

Tuna, Mimarlar Odası Yeni Yönetimi ile ‘kentsel dönüşümü’ konuştu.

Alanya'nın kentsel dönüşümü konuşuldu

Alanya Ticaret Odası Başkan Adayı (ALTSO) Mustafa Tuna ve ekibi Mimarlar Odası Alanya Temsilciği Başkanı İbat Bostancı’yı ziyaret ederek yeni yönetim kurulu üyeleri ile fikir alış verişinde bulundu. Alanya’nın geleceği ve planlama üzerine yapılan görüşmede kentsel dönüşüm konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Bostancı, kentsel dönüşüm projelerinin ada bazında yapılması gerektiğini söyledi. Başkan Adayı Tuna, mimarların şehir adına daha çok projeler üretmesi gerektiğinin altını çizerek yaptığı konuşmada şunlara yer verdi:

banner111
“Yeni yönetimin genç bir yapıdan oluştuğunu duymuştum. Geldiğimde ve sizleri gördüğüm manzarayla çok mutlu olup, ayrı bir heyecan duydum. Gerçekten çok genç ve canlı bir ekip var ve burada karşılaştığımız tablodan büyük bir memnuniyet duyduğumuzun altını çizmek istiyorum. Sizleri başarılı yönetimden dolayı tebrik ediyorum. Bizler mimarların daha çok proje üreterek Alanya’nın sorunlarına daha çok müdahil olmalarını istiyoruz. Göreve gelmemiz halinde biz bu ekiple çok güzel projeler üretip çalışacağımıza inanıyorum.” dedi.

Mimarlar Odası Alanya Temsilciliği Başkanı İbat Bostancı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bundan sonraki çalışmalarımızda Alanya için daha çok ön plana çıkacağız. Uyumlu çalıştığımız bir yerel yönetim var. Bu da bizim için büyük bir şans. “dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi, daha sonra Kent Konseyi’ni ziyaret ederek, Kent Konsey Başkanı Nurhan Özcan ve yönetimi ile bir süre görüştü.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83