Türkdoğan'dan davet ve teşekkür

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Pazar günü Antalya'da yapılan Devlet Bahçeli'nin mitingi ile ilgili teşekkür mesajı verdi ve Alanya halkını 'evet' demeye davet etti.

Türkdoğan'dan davet ve teşekkür
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya başkanlık eden MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bir basın açıklaması yaptı.

Pazar günü Antalya Kepez Arena'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de kaılımıyla bir miting düzenlenmişti. Konuyla ilgili konuşan Türkdoğan, "MHP Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Antalya’da yaptığımız açık hava toplantısında Antalya halkını ve bizleri bilgilendirdi. Orada net bir şekilde ‘Devlet için, millet için, büyük Türkiye için evet’ mesajını verdi.Bu referanduma bizlerde Alanya İlçe Teşkilatı olarak kalabalık bir şekilde katıldık. Mitinge katılım noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, yönetim kurulu üyelerimize ve özellikle mahalle başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza Alanya’yı kalabalık bir şekilde temsil etmemize yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum." dedi.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Pazar günü yapılacak referandum çalışmalarına son sürat devam edeceklerini belirten Türkdoğan, "Pazar gününe kadar referandumla alakalı İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün Toslak ve Cikcilli’de yarında Oba mahallesinde çalışmalarımız devam edecek. Pazar günü Alanya’nın bütün seçim sandıklarında MHP sandık kurulu görevlilerimiz ve müşahitlerimiz tarafından temsil edilecek. Referandum çalışmalarımız da o güne kadar son hızıyla devam edecek.

 

'EVET' DAVETİ 

Türkdoğan sözlerine, "Ben buradan değerli Alanya halkını, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” anlayışı içerisinde büyük ve güçlü Türkiye için bir kez daha kararlı bir şekilde evet demeye davet ediyorum." diyerek son verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 13:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83