Türkdoğan: Her zaman Başkan Yücel'in yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkdoğan: Her zaman Başkan Yücel'in yanındayız
29-30 Temmuz tarihlerinde Gökbel Yaylası’nda düzenlenen 13. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni çok başarılı bulduklarını kaydeden İlçe Başkanı Türkdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yücel’i tebrik ederek, gelecek organizasyonlar için başarılar dilediler.

TÜRKDOĞAN, “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ, DESTEĞİMİZ SİZİNLE"

Nezaket ziyaretleri için MHP İlçe Yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Yücel, belediyenin hizmet ve projeleriyle ilgili de bilgi verdi. Belediyenin hizmet ve projelerini başarılı bulduklarının altını çizen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Her zaman Belediye Başkanımızın yanındayız. Parti ve ilçe teşkilatı olarak Başkanımızı daima destekliyoruz. Hafta sonu çok başarılı bir organizasyona daha imza attılar. Gökbel Güreşlerine binlerce katılım oldu” dedi.

YÜCEL’E ATATÜRK VE BAHÇELİ PORTRESİ

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Türk Bayrağı’yla süslü özel bir Atatürk portresi ve halıya dokunmuş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin portresini hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83