Türkdoğan, MHP'nin Alanya hedefini açıkladı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ilçe teşkilatının 2 bin 23 üye hedefi olduğunu söyledi.

Türkdoğan, MHP'nin Alanya hedefini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın oldukça önem verdiği konuların başında yeni üye kayıtları bulunuyor. Partinin üye sayısını arttırmak için yola çıkan Türkdoğan ve ekibi 255 ismi daha partiye üye yaptılar. 255 ismin daha katılması ile MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın üye sayısı bin 500 rakamına ulaştı. 

banner111
Partiye yeni üye olan 255 kişinin kaydı için Antalya'ya giden İlçe Başkanı Türkdoğan'a; İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Sezer ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Üzüm eşlik etti. Türkdoğan ve beraberindekiler MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy'u makamında ziyaret ederek 255 yeni üye kayıt formunu teslim ettiler. 

Aksoy, Türkdoğan ve yönetimine teşekkür ederek başarılı bir süreç yürüttüklerini söyledi. 
İl Başkanına üye kayıt formlarını teslim eden Türkdoğan ise teşkilatının hedeflerini açıkladı. Mevcut durumda bin 500 üyesi bulunan teşkilatın hedefini açıklayan Türkdoğan, "Hedefimiz 2 bin 23 yeni üye" dedi. Türkdoğan'ın 2 bin 23 hedefi akıllara, Ak Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli olarak dile getirdiği 2023 hedefini getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83