'ÜLKEMİZ BİR KEZ DAHA DERİNDEN SARSILDI'

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Alanya Şube Başkanı Nurittin Karacalı, Ankara'da yaşanan patlamanın, Türkiye'nin bir kez daha derinden sarsıldığını söyledi.

'ÜLKEMİZ BİR KEZ DAHA DERİNDEN SARSILDI'

Nurittin Karacalı şu şekilde konuştu:

banner111
'Ardından Diyarbakır Lice de askerlerimize yapılan hain saldırı ve şehitlerimiz. Bu tür eylemlerin ardı arkası kesilmiyor.Bizde,bir asker derneği olarak şehit olan meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza ciğerimiz,yüreğimiz yanıyor.Terör eyleminde yaşamını yitiren askerlerimize, vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı; yaralılara acil şifalar diliyoruz.  

Ankara`da yapılan saldırının arkasındaki güçlere ilişkin çok farklı iddialar gündemdedir. Arkasında hangi güç yer alırsa alsın, insanları hedef alan terör eylemlerinin haklı hiçbir nedeni olamaz. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

İktidarın uyguladığı politikalar, ülkemizi açık bir savaş alanı haline getirmiş; her türlü teröre kapı açmıştır. Herkese kafa tutan, herkesle çekişen, kavgacı bir üslup ve nefret diliyle örülü açıklamalar, yalnızca toplumumuzu kutuplaştırmakla kalmamış; bugün içine düşürüldüğümüz kan, acı ve gözyaşı taşıyan katliam ortamını yaratmıştır. Ankara`nın merkezinde, güvenliğin en üst düzeyde olması gereken bölgenin saldırının adresi seçilmesi pek çok soru işaretini akla getirmektedir. 

Ortadoğu`daki savaş artık Türkiye`yi sarmıştır. Bu savaşın can yakıcılığı güvenlik zafiyetleriyle Ankara`nın kalbine varmıştır. Türkiye`de bombalı araçların, canlı intihar bombacılarının dolaştığı ,adeta terör örgütleri ve istihbarat örgütlerinin cirit attığı bir saha haline gelmiştir.Ortadoğu ve Suriye politikalarının bir daha gözden geçirilmesi ve bu bataklığa sürüklenmemek için her duyarlı vatandaşın hassasiyetini ve tepkisini göstermesi gerekmektedir. Şehit olan meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın  aziz anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.' 
                                                              

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83