VATAN PARTİSİ'NDEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü 1 Kasım seçimleri sonrası parti binalarında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

VATAN PARTİSİ'NDEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
Alanya’dan aday gösterilen milletvekili adayları Tahir Sertkaya, Nuran Menteş,Yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlun toplantının ardından basına 1Kasaım seçimiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Y-CHP ve MHP, AKP Yİ İKTİDAR YAPTI

1 Kasım 2015 Seçimlerini AKP kazanmıştır. Milletimizin değişik yöntemlerle oluşturulan bu tercihini saygı ve kaygı ile karşılıyoruz.

ABD ve AB tarafından yönetimleri düzenlenerek AKP yi iktidar yapma ve emperyalist projelerin desteklenmesi ve yürütülmesi için yönetimleri düzenlenen Y-CHP ve MHP görevini yapmış işbirlikçi AKP yi iktidara tekrar taşımıştır.

TERÖRLE MÜCADELE AYNI HIZLA DEVAM ETMELİ

Devletimize yıkmaya yönelik ABD ve AB destekli PKK saldırılarına son vermek için  Kahraman Türk silahlı kuvvetlerinin ve Emniyet güçlerimizin başlattığı vatan savunması Milletimizin büyük çoğunluğunun desteğine almış halen devam etmektedir.

Bu durumun sürdürülebilmesi Milletimizin önündeki en yakıcı sorundur ABD ve AB destekli PKK terörüne karşı verilen vatan savunması savaşı PKK silah bırakana kadar devam ettirilmelidir. Bu konuda yaşanacak yalpalamalara atılacak geri adımlara Yeni baştan yapılacak acılım girişimlerine,anayasa değişikliği ile Anayasamızın değiştirilemez ilk dört maddesinin değiştirilme pazarlığına fırsat vermeyeceğimize Vatan partisi olarak milletimize söz veriyoruz.

İÇİNDEN GEÇTİĞİMİZ KAYGI VERİCİ SÜRECİ ANLATAMADIK

Vatan Partisi Parti olarak programımız düzleminde Milletimize içinden geçtiğimiz tarihi süreçte Milletimiz ve devletimizin karşı karşıya olduğu sorunları anlatamadık. Bu anlatamadığımız sorunlar artarak devam edecektir. Bu sorunların ancak milletimizin desteği ile aşılacağını temel alan söylem ve eylemlerimiz sürecektir. Devletimizin bekasına yönelik her türlü tertibe karşı çıkacağız. Türk milletinin ülkesi ve milletiyle bütünlüğüne kast eden her türlü yerli ve yabancı tertipleri boşa çıkarmak başlıca görevimiz olacaktır. Üretmeyen sıcak para politikaları ile milletimize esarete mahkûm edecek ekonomik politikalar ile mücadelemiz sürecektir. Üreten ve Birleşen Türkiye nin yeni baştan inşası için mücadelemiz hız kesmeden devam edecektir. Vatan Partisi Milli Hükümet Programı dışında çıkış yolu bulunmamaktadır. Kısa zamanda büyük milletimiz bunu keşfedecektir.

MÜCADELEMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Vatan savunma mücadelemizde heyecanımızdan ve kararlılığımızdan bir şey kaybetmeden kınından cıkmış çeliğine cifte su verilmiş kılıç gibiyiz. Gericiliğe ve bölücülüğe geçit vermeyeceğiz. 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83