YEŞİLDAL'DAN GÜNEY'E: BU NE HAL!

Şehir merkezinde kanalizasyon taştığını ancak Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'nin bunlara el atmak yerine seçim çalışmalarına yardımcı olduğunu söyleyen CHP'li Yeşildal, "Sayın Güney seçim çalışması yapmaktan hizmet yapmaya pek vakit bulamıyor" dedi.

YEŞİLDAL'DAN GÜNEY'E: BU NE HAL!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve 4. Sıra Adayı Mustafa Akaydın, seçim çalışması yapmak için Alanya'ya geldi. Çarşı merkezinde esnaf ve vatandaş ziyareti yaparken, önceki gün Alanya'yı etkisi altına alan sağanak yağıştan dolayı su basan ve halen temizlenmeyen apartman altlarını ve tıkanan rögarları gören Akaydın, "Menderes Türel Alanya'ya İyi Gelecek" sloganının içinin boş olduğunu, ortaya çıkan görüntünün de bunun en bariz delili olduğunu söyledi. Öte yandan Akaydın'a seçim çalışmalarında eşlik eden CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, bu duruma adeta isyan etti ve Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'e yüklendi.

'SEÇİMİ BIRAK HİZMETE BAK'

Turizm kenti Alanya'nın merkezinde halen kanalizasyon sorununun olmasını büyük bir rezalet olarak yorumlayan Yeşildal, “Sayın Koordinatör Hüseyin Güney neredesiniz? Yoksa seçim çalışmasında mısınız? Seçim çalışmasını bırak, madem koordinatörsün Alanya'ya bak! Alanya'nın göbeğinde kanalizasyon taşmış. Biz boşuna demiyoruz, 'Omuz verin ülkemizi temizleyelim' diye. Bize ne AKP, ne de Büyükşehir iyi gelir. Bize ancak ve ancak zor zamanların partisi CHP iyi gelir. Bu ülkeyi ancak CHP kurtarır. Çünkü biz 'Önce ben' demiyoruz, biz 'Önce insan, önce Türkiye' diyoruz” açıklaması yaptı. Akaydın ve Yeşildal daha sonra Alanya şehir merkez ile civar mahallelerde seçim çalışması yapmaya devam etti

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83