YEŞİLDAL'IN MAHALLESİNDEN TAKAVÜT ÇIKTI

CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal delege olduğu Şekerhane Mahallesi'nde, dün yapılan seçimi Ali Takavüt'e 51'e karşı 17 delegeyle kaybetti.

YEŞİLDAL'IN MAHALLESİNDEN TAKAVÜT ÇIKTI

 Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4 Aralık'ta yapılacak olan Alanya İlçe kongresi için oy kullanacak delegeleri belirlemek için yapılan delege seçimi devam ediyor. 

banner111
Delege seçimi dün Alanya'nın Çarşı, Hacet ve Şekerhane mahallelerinde devam etti. Delege seçiminde mevcut başkan Şengül Yeşildal ve başkan adayı olması beklenen Ali Takavüt'ün listesi çarpıştı. Takavüt'ün delegelerini mavi liste, Yeşildal'ın delegeleri ise pembe liste oluşturdu. Üyeler tarafından yapılan seçim sonucu Şekerhane Mahallesi'nde Takavüt'ün mavi lsitesinden 51, Yeşildal'ın pembe listesinden 17, Çarşı Mahallesi'nde Takavüt'ün listesinden 21, Yeşildal'ın listesinden 13, Hacet Mahallesi'nde Takavüt'ün listesinden 25, Yeşildal'ın listesinden 14 isim ilçe kongre delegesi seçildi. Dün yapılan 3 mahallede delege seçimini kazanan isim Ali Takavüt oldu. 
Bu arada mevcut ilçe Başkanı Şengül Yeşildal'ın kendi delege olduğu Şekerhane Mahallesi'nden delege seçimi 51'e karşı, 17 delegeyle kaybetmesi dikkat çekti. 
Ayrıca kongrede ilçe başkan adaylığı konuşulan CHP'nin görevden alınan seki İlçe Başkanı Şevki Türktaş'ın ise kongre delegesi için aday listesi çıkarmaması ise CHP kulislerinde, "Türktaş erken havlu attı" yorumlarına neden oldu. 
Bugün ise CHP'nin delege seçimi Saray, Kadıpaşa ve Kızlarpınarı mahallerinde devam ett. Saray Mahallesi'ndeki seçimde Ali Takavüt'ün mavi listesindeki 60, Şengül Yeşildal'ın pembe listesindeki 31, Kızlarpınarı Mahallesi'nde Ali Takavüt'ün mavi listesindeki 33, Şengül Yeşildal'ın pembe listesindeki 17, Kadıpaşa Mahallesi'nde ise Ali Takavüt'ün mavi listesindeki 23, Şengül Yeşildal'ın mavi listesindeki 10 isim kongre delegesi oldular.

Şuana kadarki mahallelerde Takavüt'ün 8, Yeşildal'ın ise sadece bir mahallede (Fığla Mahallesi'nde) delege seçimini kazandığı görülüyor.


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 08:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83