YEŞİLDAL, KILIÇDAROĞLU'NDAN NE İSTEDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek "Listelerin seçilebilecek yerinde Alanyalı aday istiyorum" diyen CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, "Ama ben Şefik Türktaş'ın ismini vermedim" dedi.

YEŞİLDAL, KILIÇDAROĞLU'NDAN NE İSTEDİ?

 7 Haziran seçimlerine Alanya adayından yoksun giren Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimde listelerde Alanya adayının yeralması için çalışmalara başladı. 

banner111
KILIÇDAROĞLU'NA NELER ANLATTI


CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'le görüştü. İlk olarak CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü beliren Yeşildal, "Sayın Genel Başkanımıza durumu anlattım. Oda titizlikle beni dinledi. Ben Alanya'yı temsilen bir ismin Antalya Milletvekili Aday listesinde olması gerektiğini söyledim. Kendisi beni Örgütlerden Sorumlu Genel Başkanımız Tekin Bingöl'e yönlendirdi. Ben aynı durumu Tekin Bey'e anlattım. Adayımız olmamasına rağmen Alanya'da oyumuzu koruduğumuzu dile getirdim. Kaş ile Gazipaşa arasının 650, Alanya ile Ankara arasının 550 km olduğunu, Alanya adayının Ankara'dan aday olması halinde bile daha şanslı olacağını ve 1 Kadım seçimlerinde mutlaka bir Alanya adayını listelerde görmek istediğimizi dile getirdim" dedi. 


'TÜRKTAŞ'LA İLGİLİ HABERLER ASILSIZ'


Alanya'da bazı basın organlarında Şefik Türktaş için Ankara'ya gittiği şeklindeki haberlerin yalan olduğunu belirten Yeşildal, "Hatta genel merkezdeki bazı arkadaşlarımızda buna şahit. Sayın Genel Başkanımız ve Tekin bey kimi aday olarak görmek istersiniz diye sordu. Ben Alanya'nın aday listesinin seçilebilecek bir yerinde olması gerektiğini söyledim. Hiç bir adayımızın ismini vermedim. Şefik Türktaş'ın da ismini vermedim" dedi. 


Yeşildal, aday listeleri YSK'ya teslim edilmeden yeniden Ankara'ya gideceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 15:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83