'Yücel'in Alanya sevgisi çarpıtılıyor'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Alanya sevdası nedeniyle otobüs ve sahil büfeleri konusunda hassas davrandığını söyleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Başkan Yücel'in sözleri çarpıtılıyor" dedi.

'Yücel'in Alanya sevgisi çarpıtılıyor'

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Antalya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Çörekçi'nin de katıldığı toplantıda 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu süreciyle ilgili bir bilgilendirme çalışması yaptıklarını belirten Türkdoğan, geçtiğimiz hafta sonu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve tüm milletvekilleriyle Konya'daki Dedeman Otel'de buluştuğunu, bu toplantıya Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte kendisinin de katıldığını söyledi. "Referandumdaki sloganımız, 'Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez' olacak. Biz MHP olarak 'Evet' diyoruz" diyen Türkdoğan, "Sayın Bahçeli'nin emir ve talimatlarıyla yola çıktık. Alanya'da sandıktan 'Evet' çıkması için 15 Nisan akşamına kadar var gücümüzle çalışacağız" dedi. 

banner111
'YÜCEL'E YAPILAN ELEŞTİRİLER HAKSIZ' 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel ile Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel arasında geçen hafta başlayan ve devam eden halk otobüsü devirleri ve sahil büfelerinin işletilmesi ile ilgili tartışmayı da değerlendiren Türkdoğan, "Sayın Yücel'in ifadelerinin çarpıtıldığını düşünüyoruz. Kendisi, 90'lı yıllarda Alanya'da bir takım sıkıntılı süreçler olduğunu, günümüzde yine parayı verenin düdüğü çalacağı bir ortamın oluşmaması için önlem alınması gerektiğini belirtmektedir. Sırf parası var diye her önüne gelenin Alanya'nın kritik noktalarını satın almasının veya kiralamasının önünün kapatılmasını, buna bazı kriterler getirilmesini ifade etmektedir. En azından o kişi veya kişilerin geçmişteki iş deneyimlerine, Alanya'da kaç yıldır yaşadığına, sabıka kaydının olup olmadığına bakılmalıdır. Sayın Yücel'in sözleri çarpıtılarak haksız eleştiri yapılıyor. Bizler sonuna kadar Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel'in arkasındayız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83