ZAVLAK SOKAĞA ÇIKAN ÜLKÜCÜLERE SESLENDİ

MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Hacı Mevlüt Zavlak sokağa çıkan ülkücülere seslendi ve oyuna gelmemeleri konusunda uyardı.

ZAVLAK SOKAĞA ÇIKAN ÜLKÜCÜLERE SESLENDİ
Sosyal medya hesanı Facebook üzerinden ülkcüülere seslenen yapan Zavlak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Günlerdir sokaklarda terör örgütüne ve onun siyasi uzantısına duyulan öfkenin ateşi var.
Bu gidişle Cumhuriyet tarihinin algı yönetimini en iyi yapan siyasi parisi AKP yine olayların kazananı olacak.
Geçen hafta yazmıştım beklediğim gibi çokta tepki aldım ama yine yazacağım.
Bunca risk ve fedekarlıkla yapılanlar sonucunda HDP nin oyları kemikleşecek MHP liler medya üzerinden kavgacı gürültücü gösterilecek(bugün syn Cumhurbaşkanı buna değinmeye başladı bile ve bugün Hürriyet gazetesine bozkur işareti yapan çakma ülkücülerle bir saldırı düzenletildi) sokaktaki kargaşadan ürken ama son seçimde oyunu MHP ye vermiş ülkücü olmayan insanların oyları istikrar ve sukunet beklentisiyle AKP ye geçecek ve sonucta 1Kasımda AKP nin tek başına iktidar olma şansı artacaktır.
Algı yönetiminde Nobel i hak etmiş bir başarı AKP ninki.Kimse ne olduda terör buralara geldi 2002 de kendini fes etme noktasına gelmiş örgüt bugün nasıl bu kadar güçlendi.7 Hazirandan önce yapılmayan saldırılar hemde HDP seksen vekille meclise girmiş olmasına rağmen neden 8 Haziranda başladı diye sorupta cevabın AKP ve onu yöneten Erdoğan siyasetinin ne pahasına olursa olsun iktidarda kalma çabası olduğunu anlayamayacak.
Daha iki gün önce AKP gençlik kolları eski başkanı ve çiçeği burnunda AKP milletvekili syn Boynukalın demedimi 1 Kasımda sonuç ne olursa olsun syn Erdoğanı başkan yapacağız diye.Yani bu adamlar iktidarda kalmak için seçim sonuçlarını tanımayıp sivil darbe yapmayı bile göze almışken sayıları hergeçen gün dramatik şekilde artan şehit cenazeleri sonucu sokaklarda oluşan bu tabloları da avuçlarını oğuşturarak izliyorlar.
Hani biz ülkücüler sürekli söylüyoruz ya ''vatan bölünmez''diye hiçbir ülke bir iç savaş yaşamadan bölünmez zaten.Bölünebilmesi için bu topraklarda yaşayan insanlar birbirinden öldüresiye nefret etmelilerki bir daha bir arada yaşamak istemesinler.Hatırlayın geçmişde Yugoslavya nasıl bölündü.Birbirinin komşusu Sırplar Boşnaklar,Hırvatlar bir sabah bi kalktılar ki birbirlerini boğazlıyorlar.Ya Irak şimdilerde Suriye yakın zamanda bölünen Sudan hepsinde de yüzyıllardır bir arada yaşayan insanlar birbirlerini boğazladı.
Hiç biri boşuna bölünmedi her bölünmenin arkadında bölgede kontrolü ele gecirmek isteyen emperyalist devletler vardı.Malesef bugün de üstümüzde oynanan oyunda aynı.Bugün Türkiyenin başında 32 ayrı yerde Amerika ve İsrailin BOP projesinin eş başkanıyım diyen bir Cumhurbaşkanı var.
1 Kasım da AKP tek başına iktidar olamassa BOP projesi eş başkanınında işi biter.Onada yargılanma yolu açılır.
Bizler vatanı böldürmeyeceğiz diye sokaklara inerken 1 Kasımda AKP iktidarına yada bölünmeyi kesinleştirecek Türk Kürt iç savaşına sebep olursak kendi elimizle BOP eş başkanı Syn Erdoğanın projesini gerçekleştirmiş oluruz.
Türkiye ateş çemberinden geçiyor Alanya çemberin belkide en yakıcı yerlerinden biri kime ve neye ne kadar kızarsak kızalım kimsenin satranç tahtasında piyon olmayalım.12 Eylülden bir gece önce kavganın kanın eksik olmadığı sokaklardaki olayların13 eylülde bıçak gibi kesildiğini unutmayalım.Devlet isterse terörüde sempatizanını da kısa sürede bitirir. 
Kardeşlerim memleket yanıyor ama bu topraklarda birlikte yaşama inancımız henüz yanmadı eğer bu olaylarda kurunun yanınsa yaşıda hiç düşünmeden yakarsak onuda yakarız ve geriye söndürmeye değer fazla bişey kalmaz.
Ülkücüler dünya düzeninin belirleyicileri olmayı hayal ederken başka üst akılların piyonu olmamaya azami gayret göstermeleri gereken bir dönemdeler.
Allah yardımcımız olsun

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hüseyin Taşer
Hüseyin Taşer - 9 yıl Önce

Sosyologlar diyorlar ki;
"Kürtler bir millet değil; farklı aşiretlerdir!...."
Tarihçiler de diyor ki;
Kürt aşiretlerinin kökleri Turan ırkına dayanır!.."
Yani; "Türk'tür!...
Kürtçülük, 18. yüzyılın Osmanlıyı bölüp, parçalama ve Anadolu'dan çıkarma ideolojisi, Orientalizm'in ürünüdür!...
O zaman; Terör örgütünü ve ideolojisini siyaset bilimi doğru analiz etmelidir!..

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83