En özel ziyaret

Dünya Down Sendromu nedeniyle Engelsiz Yaşam Evi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağca ve özel öğrenciler Başhekim Tevfik Yazan'ı ziyaret ettiler.

En özel ziyaret

Dünya Down Sendromu nedeniyle Engelsiz Yaşam Evi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağca ve down sendromlu Azime Avcı (3) ve Amine Erva Akyüz (1), ailesiyle birlikte Antalya Kamu Hastaneleri Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan’ı makamında ziyaret etti.

banner111
Dr. Tevfik Yazan, Down sendromunun toplumda bir hastalık değil sadece genetik farkındalık olduğunu belirtti. Dr. Yazan, “Down sendromlu ve engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta tüm insanlarla beraber ayrım yapılmaksızın topluma kazandırılması gerekir. Onlar bizim için çok özel çocuklardır. Bu yüzden özel gereksinimli çocuklarımızın bireysel gelişimlerine, toplumla bütünleşmelerine önem vermeliyiz" dedi. Engelsiz Yaşam Evi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak çocukların taklit ederek öğrendiklerine dikkati çekti. Erbudak yeni nesilin artık çok daha duyarlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83