KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN YENİ HÜKÜMET AÇIKLAMASI

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. Hükümet ile ilgili başarı temennilerinde bulundu.

KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN YENİ HÜKÜMET AÇIKLAMASI

 Kaymakam Hasan Tanrıseven, Facebook sayfasından yayınladığı paylaşım ile yeni hükümete başarı dileklerini sundu.

İşte Tanrıseven'in o açıklaması:

banner111
"Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun deyimiyle "Yeni ufuklar açacak olan" 64. Hükümetimiz; Ülkemize, Milletimize, Antalyamıza ve Alanyamıza hayırlı uğurlu olsun. 

Antalya Milletvekili Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun 64. Hükümetin Dışişleri Bakanlığına atanmasını tebrik ederim. Alanya'nın gururu Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu önderliğinde Alanya için hep beraber, güzel hizmetler yapacağız.
Diyarbakır'da maiyetinde çalışmaktan onur duyduğum ve beni iki kez takdirname ile taltif eden Valim Sayın Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığına atanmasını tebrik ederim. Çınar Kaymakamı olarak görev yaptığım dönemde beni, ikinci görev olarak kendisine Vali Yardımcısı olarak atayan ve üçüncü görev olarak da Diyarbakırspor'dan tek sorumlu olarak Diyarbakırspor Onursal Başkanı olarak görevlendiren Sayın Efkan Ala'nın Allah yardımcısı olsun. 

Batman'ın yetiştirdiği Devlet Adamı Sayın Mehmet Şimşek'in, Maliye Bakanlığından Başbakan Yardımcılığına terfi etmesini tebrik ederim. 
Allah muvaffak etsin"

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83