ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ 5 GÜNE ÇIKARILDI

Alanya Belediyesi’nin “Herkes İçin Sağlık, Herkes İçin Diyetisyen” sloganıyla geçen yıl başlattığı ücretsiz diyetisyen hizmeti, 2 günden 5 güne çıkarıldı. Vatandaşlardan gelen yoğun talebi değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Tosmur Hizmet Binası’nda devam diyetisyen hizmetini, hafta için her gün verilecek şekilde düzenledi. Böylece diyetisyen hizmeti vatandaş için lüks olmaktan çıktı.

ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ 5 GÜNE ÇIKARILDI

 Sosyal belediyecilik alanında bir çok projeyi hayata geçiren Alanya Belediyesi, obeziteyle mücadele ve daha sağlıklı nesiller için  ihtiyaç sahibi vatandaşlara iki yıldır diyetisyen hizmeti veriyor. Bünyesinde istihdam ettiği diyetisyenle bu hizmeti sağlayan Alanya Belediyesi, diyetisyenlik hizmetini lüks olmaktan çıkardı.  

banner111
Diyetisyene ihtiyacı olduğu halde bu hizmetti satın alamayan vatandaşlar, haftanın 5 günü mesai saatleri içinde sağlıklı beslenmeyle ilgili tüm bilgileri belediye diyetisyeninden alabiliyor.

VÜCUT ANALİZ CİHAZI HİZMETE GİRDİ

Diyetisyen hizmetine yeni kazandırılan vücut analiz cihazıyla vatandaşların ayrıntılı vücut analizleri yapılarak uygun beslenme programları hazırlanıyor. Belirli aralıklarla takibe alınan danışanlar, sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendiriliyor.

HEDEF SAĞLIKLI NESİLLER

Hizmetlerle ilgili bilgi veren Belediye Diyetisyeni Şule Yavuz Demir, “Hedefimiz sağlıklı nesiller ve sağlıklı bir toplum. Gebe ve emzikli anneler, obeziteye yatkın engelli bireyler ve aileleri, şeker, hipertansiyon, kalp damar hastalıkları gibi kronik hastalıkları olan vatandaşlarımız başta olmak üzere ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanabiliyor” dedi. 



Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83