Yeni hastaneye hem ziyaret hem denetim

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ, yeni yerine taşınan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Yeni hastaneye hem ziyaret hem denetim

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan ve yönetimini ziyaret etti. Hastaların hizmetine açılan yeni binada bir takım incelemelerde bulunan Op. Dr. Mehmet Akdağ’a; Başhekim Yardımcısı Ali Gök, Zeynep Bozkurt, İdari ve Mali İşler Müdürü Selbinaz Dere Bağışlar ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Muhammet Karaman eşlik etti. 

banner111
Op. Dr. Akdağ hastaların hizmetine yeni açılan Uyku Bozuklukları Merkezini de yerinde inceledi ve hastane yönetiminden konuyla ilgili bilgi aldı. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ daha sonra hastanenin yataklı servis bölümlerini, Acil Servis Bölümünü, ayaktan muayene olan hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunurken sağlık çalışanlarına da iyi mesailer diledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83