Çorbacı: “Yerel seçimlerde iddialıyız, belediyeyi kesin kazanacağız”

CHP Alanya İlçe Örgütü Başkanı Sefa Çorbacı, parti binasında yaptığı basın açıklamasında Alanya Belediyesi’ni kesin olarak kazanacaklarını ve seçimlerde İYİ Parti ile birlikte iddialı olduklarını söyledi.

Çorbacı: “Yerel seçimlerde iddialıyız, belediyeyi kesin kazanacağız”

CHP Alanya İlçe Örgütü Başkanı Sefa Çorbacı düzenlediği basın açıklamasında yerel seçimler öncesi yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Her zaman Atatürk’ün yolundan ilerlediklerini belirten ilçe başkanı Çorbacı, “Ben Atatürkçüyüm, ben milliyetçiyim, laikim, antiemperyalistim, tam bağımsız Türkiye’den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazlarıni hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Dün sabaha kadar araştırdığım hiçbir konuyu yalanlayamadınız. Öyleyse vurun, parçalayın. Her parçamdan benim gibiler beni aşacaklar doğacaktır diyen Uğur Mumcu‘nun 26. ölüm yıl dönümünde kendisini CHP İlçe Örgütü olarak rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

“İYİ PARTİYLE ORTAK AKILDA HAREKET EDECEĞİZ”

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti ile ortak hareket edeceklerini belirten Çorbacı, “Bir haftada aldığımız önemli kararlar oldu. Geçen hafta CHP ve İYİ Parti ilçe örgütleri ile beraber çok verimli bir toplantı geçirdik. Ortak adayımız Abdullah Sönmez. Çok önemli kararlar aldık. Alanya için elimizden gelen bütün çabaları göstereceğiz. Güzel projelere imza atacağız. Halkımızı ilerleyen günlerde aydınlatacağız. Proje ekipleri olarak hem İYİ Parti’den hem de CHP’den ortak akılla, ortak hareket edeceğimizi bildirmek isterim. Hem Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Alanya Belediyesi’ni kesin kazanacağız ama çok çalışmamız lazım. Bundan sonra da çalışmalarımıza biraz hız vereceğiz” şeklinde konuştu.

“MECLİS ÜYELERİYLE İLGİLİ BİR KARAR ALINMADI”

banner111

Çıkan haberlere yönelik açıklamalar da yapan Çorbacı açıklamasına şu şekilde devam etti: “CHP İlçe Örgütü olarak mevcut meclis üyeleri, adı geçen isimler de dahil hiçbir karar almadı. Hiç kimsenin adı, sırası, başkan yardımcılıkları, büyükşehire gönderilecek meclis üyelikleri, mevcut meclis üyelikleri dahil, hiç kimseyle ilgili karar almadık. Buna İYİ Parti ile ortak akılla karar verip halkta karşılığı olan, teknik, bilgi olarak ve Alanya’yı çok iyi tanıyan, halkın içinden olan isimleri oraya yerleştireceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 14:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83