İYİ Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Demir oldu

İyi Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Demir oldu. Başkanlık ataması yapılır yapılmaz vakit kaybetmek istemeyen Demir, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Demir oldu

Bir süre öncesinde Fatih Uyar'ın istifa etmesiyle boş kalan İyi Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanlığı koltuğunun yeni sahibi belli oldu.

Gençlik Kolları'da İnsan Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ramazan Demir, Alanya İyi Gençlik' in yeni başkanı olarak atandı.

Antalya Gençlik Kolları Başkanı Onur Bilge Özdemir'in atamasıyla göreve gelen Demir, başkanlık bayrağını alır almaz İyi Gençler'le bir araya geldi.  Mixx Lounge Cafe'de gerçekleşen buluşma hoş sohbet havasında geçti.

İyi Parti Alanya Gençlik Kolları'na gönül veren katılımcılara hedeflerini ve ideallerini açıklayan Başkan Demir, "Devraldığım yeni görevimde sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizim gibi fikirlerini, inançlarını korkusuzca savunan Türk Gençliği'ne en çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde göreve gelmiş  bulunuyorum. Devraldığım başkanlık bayrağını layıkıyla taşımak ve daha ileriye hatta zirveye çıkartmak için çalışacağız. Bu yolda bize destek olacak olan İlçe Başkanımız Sayın Yücel Apaydın ve sizlerle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Biz ne kadar fikirlerimizi savunursak, haksızlıklara karşı çıkarsak o kadar demokratik bir ülke olma yolunda ilerleriz. Bizim gibi özgür iradesini savunabilen, fikirlerinin, inançlarının ve ideallerinin peşinden gidebilen gençleri de siz sayın basın mensubu arkadaşlarımız aracılığı ile aramıza katılmaya davet ediyorum' dedi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 17:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83