TAKAVÜT: GÜN CHP'Yİ İKTİDARA TAŞIMA GÜNÜ

İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Ali Takavüt, "Gün 4 Aralık’ta yapılacak olan kongreyi kazanıp koltuğa oturmak değil büyüklerimize kardeş, gençlerimize öz ve öz ağabey olarak hep birlikte çalışıp partimizi iktidara taşıma günüdür" dedi.

TAKAVÜT: GÜN CHP'Yİ İKTİDARA TAŞIMA GÜNÜ
4 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek CHP İlçe Teşkilatı Kongresi'nde Sefa Çorbacı'nın ardından, delege seçimlerinde büyük farkla kazanan Ali Takavüt aday olacağını açıkladı.

CHP İlçe Teşkilat binasında düzenlenen açıklamaya çok sayıda CHP'li katılırken, Ali Takavüt gelenleri İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ile birlikte kapıda karşıladı.

Takavüt beraberlik mesajı verdiği açıklamasının sonunda dün adaylığını açıklayan Sefa Çorbacı'yı da yanında yer almaya davet etti. Takavüt'ün konuşması esnasında partililer "Bu daha başlangıç, mücadeleye devam" sloganları atarak Takavüt'e destek verdiler.

Ali Takavüt'ün adaylık açıklaması şu şekilde oldu; 

Demokrasinin olma olmazlarından siyasi partilerde seçme seçilme görevi devretme, devralma gibi demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesini gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Bütün bunlar halk için yapılır. Halkın beklentilerine cevaplar ise siyasetçiler tarafından karşılanır. Bu nedenle partimizin il ve ilçe örgütlerinde ve büyük kurultayda yapılacak seçimlerde yenilenme, değişme, bütünleşme, güven tazeleme, yeni umutlar yeşertme imkânını hep beraber sağlayacağız.

1 KASIM SEÇİM SONUÇLARINDAN MEMNUN DEĞİLİZ

1 Kasım erken genel seçimlerinden yeni çıkmış bir ülke olarak partimizin almış olduğu sonuçtan hiç de memnun değiliz. Asla yeterli görmediğimiz bu sonucu istediğimiz noktaya getirmek için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Halkımız için, gençlerimiz için, çocuklarımız için, aydınlık bir Türkiye için birlik ve beraberlik umuduyla partimize sahip çıkacağız ve asla yılmayacağız. Başarılı olmak için en alt birimlerden en yukarıya kadar örgütlü bir şekilde çalışarak hepimiz birlikte olacağız. Bu sebeple kongre sürecinde sosyal medyada çıkan provokatif haberlere asla cevap vermeyeceğimi bilmiş olasınız. Bunlarla benim kaybedecek hiçbir vaktim yok. 


GÜN PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMA GÜNÜDÜR

Son derece demokratik bir delege seçim süreci geçirdik. Hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi için çalıştık. Bu süreçte partili arkadaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin heyecanın görmek çok güzeldi ve beni çok mutlu etti. Bu durum partimiz için umut edilen özlenen beraberlik mesajının bir yansımasıdır. Gün 4 Aralık’ta yapılacak olan kongreyi kazanıp koltuğa oturmak değil büyüklerimize kardeş, gençlerimize öz ve öz ağabey olarak hep birlikte çalışıp partimizi iktidara taşıma günüdür. Bu bilinç ve inançla Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanlığı için adaylığımı sizlerle ve kamuoyu ile paylaşıyorum. 

YARIŞIN TEK GALİBİ CHP OLACAKTIR

Diğer kıymetli aday arkadaşlarımız ile yapacağımız bu onurlu yarışın tek galibi olacak. O da Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Eski genel başkanlarımızdan saygı ile andığımız Bülent Ecevit’in bir sözünü hatırlatmak istiyorum. Ne ezen, ne ezilen hakça bir düzen oluşuncaya kadar mücadeleye devam! Çıktığımız bu yolda bana destek verecek yol arkadaşlarıma ve partililerime şimdiden çok teşekkür ediyorum. 

Aday olan genç arkadaşım Sefa Çorbacı’yı da yanıma davet ediyorum. 

Dün Sefa arkadaşımız da söyledi. Ben de söylemek istiyorum. Şunu iyi bilmesiniz. Ben Ali Takavüt. Benim hiçbir şekilde ne bir koltukta ne de bir şeyde gözüm var ve hiç kimsenin adamı değilim. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin eriyim. Bu yolda üstüme düşen görevi yaptığıma inanıyorum. 1999 yılında emekli olduğum zaman beni bu partiye kazandıran saygıyla sevgiyle Mustafa Ateş hocam var. Eğer ben bu partiye katılmakla Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir şeyler katmış isem hocamın biraz da sayesinde oldu. Bir şeyler katmışsam çok mutlu oluyorum. Bununla yetinmedim, bununla olmaz dedim ve bu yola çıktım. Eğer bu yolda siz bana görev verirseniz kesinlikle birbirimizi kucaklayacağız. Birbirimizi itelemek, ayrıştırmak Cumhuriyet Halk Partisi’nde burada başaracağız yukarıya göndereceğiz."

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83