VALİ TÜRKER’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Antalya Valisi Muammer Türker, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

VALİ TÜRKER’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Vali Muammer Türker, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Türker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ulusal kalkınmanın temeli, eğitim ve öğretimden geçmektedir. Bir milletin çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, ancak eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir. Eğitim sorunlarını çözememiş ve eğitime gereken önemi vermeyen toplumların kalkınmasından söz etmek mümkün değildir. Bu sebeple ülkemizin daha ileri gidebilmesi için eğitimin kaliteli ve bilimsel metotlar ile yapılması gerekmektedir.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal'in, “Bir millet, irfan ordusuna sahip olmadıkça savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin köklü sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuyla mümkündür” sözünde de açıkça görüldüğü gibi çağdaş medeniyetler seviyesine fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ile ulaşılabilir.”

“Ürünü insan olan, insanı ilmik ilmik işleyerek, toplumu oluşturan öğretmenlerimiz, insanlık adına çok saygın bir mesleğin mensuplarıdırlar” diyen Türker, “Bu nedenle milletimizin geleceği olan ve onu çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak olan çocuklarımız, uygar ve kültürlü bireyler yetiştiren ve topluma büyük katkı sağlayan öğretmenlerimize emanettirler.

Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyor, bütün öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 12:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83