REKTÖR KAHYA’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret etti.

REKTÖR KAHYA’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Başkan Şahin, ziyaretinden dolayı Rektör Kahya’ya teşekkür ederek, ALTSO’nun eğitim faaliyetleri konusunda bilgiler aktardı.

banner111

İTÜ’nün Kuzey Kıbrıs’ta bulunan yerleşkesinin rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, ALTSO’nun kişisel gelişim seminerleri programını çok beğendiğini dile getirdi. Alanya’nın üniversiteler şehri olmasında ALTSO’nun büyük katkısının olduğunu dile getiren Rektör Kahya, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası eğitime büyük önem veriyor. ALTSO Akademi’nin kişisel gelişim seminerleri bu açıdan çok önemli. İTÜ olarak bu konuda ALTSO ile işbirliğine hazırız. Başkanımız Mehmet beyi de eğitime yaptığı katkılardan dolayı tebrik ederim” dedi.


Rektör Kahya’nın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise, İTÜ’nün Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmasının çok önemli olduğunu söyledi. Alanya’nın da İTÜ’nün yapacağı her türlü yatırıma açık olduğunu ifade eden Başkan Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu’nun faaliyetlerine değindi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83