AKDENİZ Mİ? KARADENİZ Mİ?

Alanyaspor perşembe günü sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

AKDENİZ Mİ? KARADENİZ Mİ?
Antrenmana koşuyla başlayan turuncu yeşilliler daha sonra koordinasyon ve dayanıklılık içeren çalışmalar yaptı. Futbolcular daha sonra 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Turuncu yeşilli takım antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladı. Sakatlığı süren Artun Akçakın ise fizyoterapist Seyit Ahmet Karadağ gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

"KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Sportif Direktör Taner Savut, 2 haftalık galibiyet periyodu yakaladıklarını ve bu seriyi 1461 Trabzon maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Savut; "Takımımızın yukarıya doğru kazandığı ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. 1461 Trabzon takımı da ligin iyi ekipleri arasında yer alıyor. Çok koşan ve mücadele eden bir ekip. Moralli bir şekilde maça hazırlanıyoruz. Takımımızın genel durumu gayet iyi. Sakatlığı süren Artun ve cezalı Efecan dışında eksiğimiz yok. Perşembe günü sahadan yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 17:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83