Alanya Bahçeşehir 2 takımla Türkiye Şampiyonasında

Antalya Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler A Voleybol ve Genç Kızlar A Voleybol Şampiyonası sona erdi. Bahçeşehir Koleji Alanya Lise Erkek Voleybol Takımı namağlup Antalya Şampiyonu olurken Bahçeşehir Koleji Alanya Lise Kız Voleybol takımı ise Antalya 2.si oldu.

Alanya Bahçeşehir 2 takımla Türkiye Şampiyonasında
Erkeklerde 22 okul takımının katılımı ile gerçekleşen turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Bahçeşehir Koleji Alanya Lise Erkek Voleybol Takımı, finalde Antalya Lisesini 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Genç Kızlar A Voleybol Şampiyona sına ise 29 okul katılırken Bahçeşehir Koleji Alanya Lise Kız Voleybol Takımı son maçında Serik Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek Antalya 2.si oldu. Alınan dereceler ile Bahçeşehir Koleji Alanya Lise Erkek ve Kız Voleybol Takımları Antalya’yı Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Bahçeşehir Koleji Alanya Lise Erkek Voleybol takımının son yıllarda üst üste kazandığı başarılarda önemli paya sahip olan takım antrenörü Murat Akar Antalya birinciliğini tekrarladıkları için gururlu olduklarını belirtip, “geçen dönem Türkiye 6.sı olduk bu yıl Hedefimiz, Türkiye Şampiyonasında Antalya’yı en iyi şekilde temsil etmektir” diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba ise“Okulumuz, bu şampiyonada Alanya adına büyük bir başarı sağladı. Alanya’yı her açıdan çok güzel temsil ettiler. Öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz. Değerli antrenörümüz Murat Akar ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 11:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83