Alanya Belediyespor 69-58 kazandı

Alanya Belediyespor 69-58 kazandı

Alanya Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 27. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldiği HDİ Sigorta Yalova VİP takımını 69-58 yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 27. hafta müsabakaları oynanıyor. Haftanın açılış maçında Alanya Belediyespor, HDİ Sigorta Yalova VİP takımını 75. Yıl Spor Salonu'nda konuk etti. Mücadeleye iki takımda istekli ve hırslı bir oyunla başladı. Başa baş bir mücadele içerisinde oynanan ilk çeyrek 21-19 ev sahibi ekibin üstünlüğünde geçildi. Konuk ekibin yabancı oyuncusu bu çeyrekte sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Çekişmeli ve zevkli geçen oyun maçın 2'nci çeyreğinde de devam etti. Bu çeyrekte iki takımda ilk çeyreğe göre daha az sayı üretirken Alanya Belediyespor devreye 2 sayı farkla 36-34 önde girmeyi başardı.

banner111

Alanya Belediyespor, 3'ncü çeyrekte farkı açtı. Bu periyotta rakibine göre daha isabetli şutlar bulan kırmızı beyazlı ekip son çeyreğe 11 sayı farkla 55-44 önde girdi. Yine sert ve mücadeleci bir oyuna sahne olan son periyotta Alanya Belediyespor farkın kapanmasına izin vermedi ve maçı 9 sayı farkla 69-58 kazandı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83