Alanya'da derbi heyecanı: Rakip Antalya

Süper Lig Temsilcimiz A. Alanyaspor, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında bu akşam Antalyaspor ile derbide karşı karşıya gelecek.

Alanya'da derbi heyecanı: Rakip Antalya
Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasındaki karşılaşma, bugün 20.00'de Antalya Stadı'nda oynanacak. 17. hafta açılış mücadelesini, hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Can Hanoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan.  

Antalyaspor, 2016-2017 sezonunda ilk kez Süper Lig'e yükselen  Aytemiz Alanyaspor ile Süper Lig'de daha önce iki kez rakip oldu. Alanyaspor, ligde geçen sezon rakibiyle oynadığı depaslaman maçını 2-1  kaybederken kendi evinde ise kazandı. Süper Lig'de Antalya ekipleri arasında oynanan, geride kalan maçlarda  Antalyaspor'un 3 golüne, Aytemiz Alanyaspor 3 golle yanıt verdi.

Antalyaspor 5, Aytemiz Alanyaspor 4 haftadır kazanamıyor Ligde 14 puanla 16. sırada yer alan Antalyaspor, geride kalan 16 hafta  sonunda 3 galibiyet elde etti, 5 maçtan beraberlikle ayrıldı, 8 karşılaşmada ise  rakiplerine mağlup oldu. 

Antalyaspor'da Samuel Eto'o, Salih Dursun, Johan Djourou, Sandro ile Danilo'nun sakatlıkları sürüyor. Geçen haftaki Medipol Başakşehir maçında  sakatlanıp takımdan ayrı salonda çalışmalarını sürdüren Kamerunlu yıldız oyuncu Eto'o'nun, Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Antalyaspor'da William Vainqueur, Chico, Maicon Marques ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Aytemiz Alanyaspor'da ise sarı kart cezalısı Isaac Sackey, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Turuncu-yeşilli ekipte sakatlıkları süren Welinton Souza Silva ile Mbilla Etame'nin de bu karşılaşmada görev alması beklenmiyor. Aytemiz Alanyaspor'un golcü futbolcusu Vagner Love, Welinton ile sarı kart cezası  sınırında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83