Alanya'dan Torosların zirvesine koştular

Alanya da ilk kez gerçekleştirilen ve "Yörüklerin İzinde Torosların Zirvesine" sloganıyla başlayan Alanya Ultra Maratonu yarışının ilk günü 110 sporcunun mücadelesi ile tamamlandı.

Alanya'dan Torosların zirvesine koştular

Alanya Belediyesi’nin ana sponsorluğunda ilk kez gerçekleştirilen Alanya Ultra Maratonu’ nun startı İskele'de deniz feneri önünde verildi. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’nın verdiği start ile başlayan yarışlar; Alanya Ultra Marotunu, Taurus Dağ Maratonu ve Keykubat Dağ Koşusu kategorilerinde gerçekleştirildi. Yarış direktörü ve milli atlet Ahmet Arslan, ”Fark yaratan bir organizasyon gerçekleştirdik. Bugün gerçekleştirilen üç etabın profesyonellere yönelik, yarın ise 5 kilometrelik Alaiye Halk Koşusu ve 3 kilometrelik takım Bayrak Yarışlarının yapılacak” diye konuştu.



banner111
Yarışın ilk gününde gerçekleşen 20 kilometrelik Keykubat Dağ Koşusu' nda erkeklerde İsa Özçelik kadınlarda ise Yasemin Can birinci oldu. 42 klometrelik Taurus Dağ Maratonu’nda erkeklerde Ahmet Bayram birinci kadınlarda ise Ezgi Akdeşir birinci oldu. 



Yarın gerçekleştirilecek yarışlar saat 09.30 da İskele deniz feneri önünden başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83