ALANYASPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya etabı ve Multigroup Alanyaspor’a Süper Lig yolunda verilecek destekler değerlendirildi. Kaymakam Tanrıseven, Alanyaspor'a destek çağrısı yaptı.

ALANYASPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

 Yeni turizm sezonu öncesinde, Gençlik Merkezi toplantı salonunda Kamu Kurum ve Kuruluşlar, Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Turizmcileri toplantıya davet eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya etabı ve Multigroup Alanyaspor için bir araya geldiklerini belirtti.

banner111

KAYMAKAM TANRISEVEN "ALANYA'YI SPORUN BAŞKENTİ YAPARAK, TANITIMA KATKI SAĞLAMALIYI
Z"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasında şunları kaydetti: "Bugün burada 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Multigroup Alanyaspor'umuz için bir araya geldik.
Bundan kısa bir süre önce Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ile ilgili ilk toplantımızı yapmıştık. Ankara'dan gelen misafirlerimizle genel bir değerlendirmede bulunarak bir takım tespitlerde bulunmuştuk. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun bu yıl başlangıcı İstanbul olarak belirlendi. Ancak, Alanya'mızda iki etap mevcut. Seydişehir'den başlayıp Alanya'da bitecek olan bir etap ve 28 Nisan 2016 tarihinde sabah saat 10.15'de iskeleden start vererek bisikletçilerimizi Kemer'e göndereceğimiz diğer bir etabımız var. Yeni turizm sezonunda Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Alanya'mızın tanıtımı için eşsiz katkı sağlayacaktır. Alanya'mızda misafir bulunan turistleri de bu coşkunun içerisinde bulundurarak görsel bir şölen yapmalıyız. Yol güzergahındaki oteller müşterilerine duyuru yaparak görsel şölene katkı sağlamalılardır. Dünya'nın izleyeceği bir organizasyon olacaktır. Bu organizasyonu, 15 Ulusal TV kanalı takip edecek ve dünyanın 183 ülkesinde canlı olarak izlenecek. Alanya'nın tanıtımı için çok önemli bir fırsat yakalamış olacağız. Alanya'yı sporun başkenti yaparak, tanıtıma katkı sağlamalıyız."

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE

Toplantıda 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya etabı için, ayrıntılı olarak bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, Bisiklet Turu için gereken çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu anlattı. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun güzergâhlarını anlatan Spor Müdürü Tamrak, Kamu Kurum ve Kuruluşlar ile birlikte Belediyelere, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Turizmcilere düşen görevleri anlattı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Belediye olarak üzerimize düşen bütün görevleri eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun sağlıklı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN ALANYASPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, toplantının ikinci gündem maddesi olan Multigroup Alanyaspor ile ilgili yaptığı konuşmasında, Multigroup Alanyaspor Süper Lig’e doğru büyük bir hızla ilerlediğini ve son 5 maçının kaldığını belirtti.

Kaymakam Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Multigroup Alanyaspor, Süper Lig yolunda maddi ve manevi destek olmalıyız. Multigroup Alanyaspor’a tüm Alanyalıların ve iş adamlarının sahip çıkması gerekir. Takımımızın Süper Lige çıkması iç turizmde de büyük bir ivme kazandıracaktır. Alanya’ya gelen Süper Lig takımları müsabakalardan önce Alanya'mıza büyük katkı sağlayacaktır. Önümüzde 5 maç var. Bu fırsatı kaçırmayalım. Burada Alanya’nın bütün Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel Yönetimler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Turizmciler ile birlikte iş adamları var. Hepimiz maddi ve manevi olarak elbirliği ile takımımıza sahip çıkalım. Alanyaspor'un bayrakları ile caddelerimizi, sokaklarımızı, iş yerlerimiz donatalım ve takıma moral aşılayalım."

HERKES ŞEHRİMİZİN TAKIMI ALANYASPOR'A DESTEK OLMALI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Multigroup Alanyaspor ile ilgili yaptığı değerlendirmede, her zaman Multigroup Alanyaspor maddi ve manevi destekçisi olduklarını bundan sonra da aynı gayretle desteklerine devam edeceklerin söyledi. Herkesi Alanyaspor için elini taşın altına koymaya davet eden Belediye Başkanı Yücel, Süper Lig yolunda Multigroup Alanyaspor başarılar diledi.

Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'a maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen eşya piyangosu hakkında bilgi verdi.
5 yıldır Alanyaspor'un yönetiminde görev yaptıklarını ve büyük bir yol aştıklarını belirten Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Süper Lig yolunda iyi bir fırsat yakaladık. Alanyaspor, Alanya için büyük bir marka değeri taşıyor. Düzenlenecek olan eşya piyangosu biletlerini satışa çıkarttık. Biletlerin tanesinin 20 TL'dir. Tüm Alanyalıları takımımıza ve düzenleyeceğimiz eşya piyangosu biletine destek olmaya davet ediyorum. Bugüne kadar takımıza destek veren başta Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere tüm Kamu Kurum ve Kuruşlarının idarecilerine, Yerel Yöneticilere, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve iş adamlarına teşekkür ediyorum” dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN ALANYASPOR'A TAM DESTEK

Toplantıya katılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İdarecileri, Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları, Turizmciler ve Siyasetçiler de Multigroup Alanyaspor için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerin belirterek, düzenlenen eşya piyangosuna da tam destek verdiler.




Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83