HALKA DAYANAN GÜÇLÜ DEVLET

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü bugün Cuma Pazarı’nda bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Bu sene turizmde yaşanacak olan durgunluğun konu alaındığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “tüm hakımızı tek yürek mücadele etmeye çalışıyoruz” dedi.

HALKA DAYANAN GÜÇLÜ DEVLET

 Yıllardır ABD ve AB destekli PKK Terör örgütünün sürdürdüğü bölücü terör olayları Haziran 2015 genel seçimlerinden sonra düşük yoğunluktan toplu silahlı baş kaldırmaya dönüşmüştür ve cevabını almıştır diyen Kurtoğlu “ülkemizde tüm bu yaşananlar bölgemizi yakından ilgilendirmektedir. Bunun üstünü örtemezsiniz” dedi. Başta Rusya olmak üzere Suriye, Irak, İran Azerbaycan ve Mısır ile derhal ticaret kapılarının açılması yolunda Ankara’dan yönetilen Milli dış politikalara dönülmelidir diyen Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun konuya ilişkin açıklamaları şöyle:  

banner111
'Yıllardır ABD ve AB destekli PKK terör örgütünün sürdürdüğü bölücü terör olayları Haziran 2015 genel seçimlerinden sonra düşük yoğunluktan toplu silahlı baş kaldırmaya dönüşmüştür. Bu duruma 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Türk silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet güçlerimiz beraberce bu kalkışmaya bastırma mücadelesine girmiştir ve bu kalkışmayı ezerek bitirme noktasına getirmiştir. Bu yolla Türk Milletini ve devletini esir almaya başaramayan dış güçler başta ABD, AB ve İsrail onun taşeron güçleri PKK kazdıkları hendeklere gömüldükçe, saldırılarına ekonomik ve siyasi alana kaydırdılar.
        
Hepinizin bildiği gibi, turizm mevsimi başlarken şehirlerimizde başta Ankara ve İstanbul’da bombalı eylemler yaparak ülkemizin güvenlik zafiyetinde olduğu kara propagandasına malzeme yapmak için insanları acımasızca öldürdüler. Bu yetmezmiş gibi PKK destekçisi dış güçlerin dayatmaları ile komşularımızla olan ilişkilerimizi iyi yönetemeyen AKP hükümeti ekonominin ana lokomotifi olan ticaret ve turizm de bu gün ki olumsuz tablonun oluşmasına neden oldular.
         
Ülkemizin bulunduğumuz Alanya ve çevresinin ana geçim kaynağı olan turizm ve yaş meyve ve sebze ihracatı buna eklemli bütün hizmetlerde çalışanlar ve ticari alanlar ,yaratılan bu olumsuz durumdan etkilenmiştir. Küçük esnaf ve sanatkarlar,Tüm insan ve mal taşıyıcılığı ile uğraşanlar ,Boyutları ne olursa olsun bütün tarımsal üretim ve pazarlaması ile uğraşanlar inşaat işleri,tamirciler vb. iş,aş ekmek derdine düşmüştür.
        
Hükümet acilen kan kaybeden başta esnaflarımız olmak üzere bütün bu saydığımız alanlara odaları ve örgütleri üzerinden can suyu olacak orta vadeli faizsiz kredilerle desteklemelidir. Bu kesimlerin mevcut banka borçları Bağ-Kur ve sigorta borçları bu kriz atlatılana kadar en az iki yıl ertelenmelidir. Böylece bozulmakta olan toplumsal düzenimiz ayakta tutulabilir. Bu acil önlemler kötü gidişin durdurulması için olmazsa olmaz ön şarttır. Bu gidişi dur demenin köklü çözümü komşularımızla olan ilişkiler derhal düzeltilmesidir. Başta Rusya olmak üzere Suriye Irak,İran Azerbaycan ve Mısır ile derhal ticaret kapılarının açılması yolunda Ankara dan yönetilen Milli dış politikalara dönülmeli Brüksel ve  Washington un başımıza açtığı bu belalı dış politikalar terk edilmelidir.
       
Milletimize ve devletimize saldırının siyasi ayağı bilindiği gibi ABD ve AB’nin bölücü terör örgütü talepleri olarak Oslo, İmralı, Kandil şeytan üçgeninde belirlenen Türk milletinin ve Devletinin temel direği olan Cumhuriyetimizi, Türk milleti kavramını, devleti ve milleti ile bölünmezliği belirten ilk dört maddenin değiştirilmesi çabası yukarıda belirttiğimiz milletimize esir alma çalışmalarının son ayağıdır.ülkemizi sahada bölemeyenler masa başında bölme planı olarak bölücü Anayasa dayatmaktadırlar.Türk milleti olarak bu hain tuzağa düşmeyeceğimize dost düşman her kes görecek ,Hendeklere kanımız canımız pahasına gömülen bölücülük masada da yenilecektir. Bölücü Anayasa yaptırmayacağımıza milletimize söz veriyoruz.hiç bir güç Türk milletinin ve devletinin  bekasına önleyemeyecektir. '

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83