ALANYASPOR'A YENİ SPONSOR

Multigroup Alanyaspor Kulübü ile Maremont Emlak 1.5 yıllık reklam sponsorluğu anlaşması yapıldı. Anlaşma gereği firmalın reklamları Oba Stadı ve Zimbitlik sahasında yer alacak. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan reklam sponsorluğu anlaşması Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Maremont Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacan arasında imzalandı.

ALANYASPOR'A YENİ SPONSOR

 Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Maremont Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacan'ın kulübe sponsor olarak örnek bir davranış sergilediğini söyledi. Kayacan ve şirket çalışanlarına teşekkür eden Çavuşoğlu, "Sayın Kayacan futbolu sevdiği için önümüzdeki yıllarda da destek olmaya devam edeceğini belirtti. Murat beyin bu davranışı örnek olacaktır. Kendisine yönetim kurulum ve camiamız adına çok teşekkür ederim" dedi.

banner111
Maremont Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacan ise "Özellikle kulüp başkanımız olmak üzere çok kıymetli yönetim kurulu üyelerine reklam sponsorluğumuzu onayladıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu kısa vadeli bir anlaşma olmayacak. Uzun soluklu, hem maddi hem de manevi şekilde olacağını buradan söz veriyorum. Takımımız çok başarılı gidiyor. İnşallah Türkiye'nin en üst liginde de olacak. Kulübümüze destek vermek amacıyla firma olarak önümüzdeki dönemde yabancı sponsorları da buraya getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83