LİMAN İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ

Liman Güvenlik Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

LİMAN İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, limanda gerçekleştirilen faaliyetler ile liman güvenliği hususlarında değerlendirme yapmak üzere bir araya gelindiğini ifade etti.

banner111
'KURUMLAR ARASINDA İŞBİRLİĞİ ARTTIRILMALI'

Liman Güvenlik Komisyonu toplantısında değerlendirilen konular ile bu konulara ilişkin alınan kararların limanın işleyişi ve liman güvenliği konusunda önemli adımlar atılmasına vesile olacağını da sözlerine ekleyen Kaymakam Tanrıseven; limanda ki her türlü çalışmaların uyumlu yürütüldüğünü belirterek, kurumlar arası işbirliğinin artırılarak sürdürülmesi ve koordinasyonun sağlanmasının önem arz ettiğini dile getirdi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, limana giren çıkanlara yeni kart verilmesi ve kruvaziyer gemilerinin güvenliği gibi konuların ele alındığını belirterek, kruvaziyer turizminin önemine değindi. Kaymakam Tanrıseven, turizm sezonunun hem işletmeler, hem de kruvaziyer turizmi açısından iyi geçmesi temennisinde bulundu. Kaymakam Tanrıseven, ''Limanda hareketlilik olması Alanya turizmine katkı sağlayacaktır. 2015 yılı turizm sezonunda gelen gemiler ve turistler verilen hizmetten memnundu. Bu senede geçen sene gibi özverili çalışmalıyız. 2016 turizm sezonunun Alanya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.

'22 BİN  TURİST ALANYA'YI DENİZ YOLUYLA ZİYARET ETTİ'

ALİDAŞ İşletme Müdürü Tahir Güler ise, geçen sene gemilerle 22.321 kişi geldiğini belirterek 2015 yılında Alanya'ya 34 gemi geldiğini belirtti. Güler, bu yıl ise ilk geminin 3 Mart 2016 tarihinde geleceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83