Alanyaspor'da ara transfer heyecanı

Aytemiz Alanyaspor ligde beklenen performansı yakalayamayan bazı futbolcularla ara transfer döneminde yollarını ayıracak. Ayrıca Alanyaspor’un ara transferde kadrosuna sürpriz isimler de katacağı konuşuluyor.

Alanyaspor'da ara transfer heyecanı

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu ilk yarısının son haftasına 17 puanla küme düşme riski olan takımlar arasında giren Aytemiz Alanyaspo,r devre arasında kadrosunu yenileyecek. Alanyaspor, geldiği günden bu yana forma giyme şansı elde ettiği  maçlarda bekleneni gösteremeyen oyuncularla yollarını ayıracak. Temsilcimizin yollarını ayıracağı konuşulduğu futbolcular ise; Cenk Ahmet Alkılıç, Deyvison Rogerio Da Silva (Bobo),  Etame Mbilla ve Filipe Augusto.

5 YA DA 6 OYUNCU ALINACAK

banner111

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren turuncu-yeşilliler, ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapacak. Aytemiz Alanyaspor, başta on numara pozisyonuna, santrafor mevkiine ve sağ bek olmak üzere 5 yada 6 oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Alanyaspor yönetimi, transferlerde önceliği bonservisi elinde olan oyuncular ve kiralama yöntemini kullanarak gerçekleştirmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83