Alanyaspor'un genç yıldızına milli davet

Alanyaspor'un genç yıldızına milli davet
Aytemiz Alanyaspor'un altyapısında forma giyen genç yıldız Alperen Soysal, U17 Milli Takımımızın aday kadrosuna yeniden davet edildi.

U17 Milli Takımımız, 10 Şubat'ta Slovakya ile hazırlık maçında karşılaşacak. Antalya Mardan Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 13.00'de başlayacak. U17 Milli Takım kadrosuna Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Alperen Soysal da davet edildi. Daha önce bir çok kez Milli Takıma davet edilen Alperen, Slovakya ile oynanacak olan hazırlık maçı kadrosuna da davet edildi. Alperen, 2 Şubat'ta kampa katilacak.

İŞTE U17 MİLLİ TAKIMIMIZIN ADAY KADROSU

Kaleciler: Atalay Gökçe (Gençlerbirliği), Ahmet Çağrı Güney (Bursaspor), Kağan Moradaoğlu (Trabzonspor A.Ş.)

Defans: Polat Abay (Altınordu), Serdar Saatçı (Beşiktaş A.Ş.), Ahmet Gülay (Beşiktaş A.Ş.), Kadir Arslan (Bursaspor), Abdullah Şahindere (Gençlerbirliği), Furkan Yaşa (Kasımpaşa A.Ş.), Ömerhan Şahin (Kasımpaşa A.Ş.), Ahmetcan Kaplan (Trabzonspor A.Ş.)

Orta Saha: Kazımcan Karataş (Altay), Yiğit Emre Çeltik (Altınordu), Alperen Soysal (Aytemiz Alanyaspor), Tuğbey Akgün (Bursaspor), Ömer Turan Görgüç (Bursaspor), Ömer Faruk Beyaz (Fenerbahçe A.Ş.), İsmail Zehir (Galatasaray A.Ş.), Bartuğ Elmaz (Galatasaray A.Ş.), Emre Demir (Hes Kablo Kayserispor), Batuhan Günaldı (Trabzonspor A.Ş.), Süleyman Cebeci (Trabzonspor A.Ş.)

Forvet: Abdullah Soğucak (Altınordu), Eren Güler (Bursaspor), Metehan Altunbaş (Eskişehirspor), Selman Faruk Dibek (Galatasaray A.Ş.), Baran Başyiğit (Gençlerbirliği)

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 20:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83