ALKÜ REKTÖRÜNDEN ALANYASPOR’A ÇOŞKULU DESTEK

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanyaspor ile Karşıyaka arasında oynan müsabakayı üniversitenin taraftar grubuyla birlikte tribünde izledi.

ALKÜ REKTÖRÜNDEN ALANYASPOR’A ÇOŞKULU DESTEK

 Süper Lig yolunda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Alanyaspor, hafta sonu İzmir temsilcisi Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Her maçın final havsında geçtiği müsabakaya Alanyalılar büyük destek verdi.  ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı da üniversiteli öğrencilerle birlikte maçın heyecanını yaşadı. Maç öncesinde Alanyaspor’a destek olmak isteyen öğrenciler, günler öncesinde hazırladığı koreografi ve pankartı seremoni sırasında açarak Alanyasporlu futbolculara moral verdi. Öğrenciler ve Rektör Pınarbaşı, “Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanyasporumuza Başarılar Diler.” pankartını maç sırasında bile, biran olsun ellerinden bırakmadı. 

banner111

REKTÖRÜN GOL SEVİNCİ 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, henüz 6 ay gibi kısa bir sürede Alanya’da olmasına rağmen gerçek bir Alanyaspor taraftarı gibi maçı büyük bir ilgiliyle ve heyecanla izledi. Nefes nefese geçen karşılaşmanın hemen başında Alanyaspor’un maçın henüz 17’inci saniyesinde Sinan Özkan’ın attığı gol sonrası büyük bir sevinç yaşadı. Maçı tribünde izleyen Rektör Pınarbaşı’nın gol sevinci görülmeye değerdi.  Golün ardından üniversiteli öğrenciler de maçın sonuna kadar  Alanyaspor’a marşlarla desteklerini sürdürdü.


TRT SPOR ALKÜ’YÜ EKRANA TAŞIDI

TRT SPOR’dan canlı yayınlanan Alanyaspor Karşıyaka maçında üniversiteli taraftar grubunun hazırladığı pankart ve kartografiyi TRT SPOR an ve an ekranlara taşıdı. TRT SPOR spikeri de maç öncesinde tribüne öğrencilerle maç izlemeye gelen Rektör Pınarbaşı’yı da ekranlara taşıyarak, hakkında kısa kısa bilgilerler verdi. ALKÜ Rektörü Pınarbaşı, TRT SPOR canlı yayın maç ekibine ve maça ilgi gösteren öğrencilere gönülden teşekkür etti. Pınarbaşı, ayrıca Alanyaspor’a Süper Lig yolunda başarılarının devamını diledi. 
Maç ile ilgili görüntüler ise üniversitenin resmi sosyal hesaplarından takip edilebilir. 
 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 15:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83